Eddig 2,6 millió koronavírusos megbetegedést regisztáltak az országban.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A dolog magában is meglehetősen pikáns,

de még van pikánsabb vetülete is

Azt írja az ójság (most a hvg.hu-n olvastam), hogy „Csendben, a járdán üldögélve demonstrál 42 indiai vendégmunkás a szerbiai Kraljevo város polgármesteri hivatala előtt”. Mondván: „Sem víz, sem élelem (nincs)! A társaság 15 napja nem ad nekünk rendes élelmet.”
Nos kiderült, hogy ezek a munkások „indiai munkáscsoport a Budapest-Belgrád vasútvonal szerbiai szakaszán dolgozott”! Igen azon az építkezésen, aminek a magyar szakaszára Lolo már majd 200 milliárdot kapott. Így érthető, hogy az EU miért kifogásolja a migráncsok éhetetését, pedig valójában csak edzik őket, hogy Lolo-nak dolgozhassanak.
Azonban a dolognak van egy még ennél nagyobb pikantériája. Mint ismert „elvileg fővállalkozóként kínai óriáscégek és kínai hitel segítségével újítják fel a Budapest-Belgrád vasútvonalat.”! Így ha átvitt értelemben is, de kínaiak dolgoztatják (adnak munkát) az indiaikat! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.