Amerikában történt az eset.

Nem volt maszk a kétéves gyereken, anyjával együtt lezavarták a repülőről

A 34 éves nő és fia is maszkban ültek a gépen (a Southwest – az amerikai járványügyi hatóság előírása alapján – kétéves kor felett megköveteli az arcot és az orrot eltakaró arcmaszk viselését), csakhogy a felszállás előtt a kisfiú még evett pár szem gumicukrot, hogy könnyebben megbirkózzon az ilyenkor szokásos fülhasogatással.

A stewardessek azonnal jelezték, hogy a gyerek sem veheti le a maszkot, az anya többször is megpróbálta visszahúzni a fiú arcára, többnyire sikertelenül.

Végül a gép a kifutópályán visszafordult, hogy kitegye az anyát és a gyereket. Amíg gurult vissza a repülő a kapu felé, Jodi megkérte a fiát, álljon fel az ülésre, és mutassa meg a többi utasnak (akiknek ugye így miattuk tovább tartott az utazásuk), hogy a kisfiún van maszk.

Forrás: 24

Kép: Pixabay

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Namely
Szép, új világ. Remélem megéri a facse like-ért cserébe...
Borsó
“ az anya többször is megpróbálta visszahúzni a fiú arcára, többnyire sikertelenül.”
Na most az a baj, hogy a szabály az szabály. Akkor is, ha értelmetlen(nek tűnik). Az anya ilyenkor anya legyen, ne haver. Mint ahogy a tűzbe belenyúlni sem hagyná a gyerekét, úgy a maszk piszkálását is megtilthatta volna erélyesen. Ha viszont abban a családban a kétéves dönti el, hogy mi legyen, akkor anya vegye tudomásul, hogy ez mindenféle hátránnyal járhat, kezdve az utazás meghiúsulásáig.
csipetke
Egy kétévesnek még nemigen lehet elmagyarázni,hogy miért kell,hogy rajta legyen a maszk,agyon meg mégse verheti...
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.