Nehezen lehetne megállapítani, mi folyik a magyar–amerikai kapcsolatok terén, mi zajlik a diplomácia színfalai mögött, főleg, hogy nem kötik az orrunkra. Nem is fogják, amiből világosan következik, hogy a sajtó csak találgathat a még oly különös hírek láttán is: biztosat nem írhatunk, hiszen nem is…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ebben a (páva)táncban már a lépés sem kell; csak a risza

egy érdekes értelmezési kísérlet

Szele érdekes kísérlete arra, hogy összerakja a hírmorzsákat a magyar amcsi kapcsolatokról. Külön erénye a vallottan módszeres találgatás, hogy felemlíti: „Ők is tudhatnák, ha elolvasnák, az ostobaság és tájékozatlanság nem érdem, az ilyen hölgyeknek és uraknak ajánlom Földi Lászlót vagy Nógrádi Györgyöt, megbízható, évek óta prosperáló kóklerek, ráadásul ők mindig biztosak abban, amit mondanak, míg én csak spekulálok.”!
Mint írja nem sokat lehet tudni Orbán spontán Trump telcsijéről, de azt biztosan, hogy amit Orbán erről elővezetett az abszurd, nyugodtan kizárhatjuk, hogy van igazságtartalma.
Nos mint a szerző is írja találgatás, azt azonban még találgatni sem nagyon lehet, hogy miért is. Mármint miért is tör rá Őfeneségére az ilyen „kitárulkozás”??? =))
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.