Az elkövető márciusban menekültstátuszt és tízéves tartózkodási engedélyt kapott Franciaországban.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Belegondútam,

sőt inkább tovább pontosabban szélesebb körben gondoltam át

Újabb szörnyűség történt Franciaországban. Lefejeztek egy korábban diákjainak Mohamed-karikatúrákat mutató történelemtanárt Párizs közelében. A világ felbojdult, szinte kivétel nélkül elítélik a történteket. Persze vannak, akik véres rongyként bosszúért kiáltanak. S vannak a megmondóemberek, akik tunkolnak. Természetesen, pontosabban természetéből adódóan, az 5 számú sem maradhatott ki a dologból. Ez a derék Önkényes Mérvadó (ma tanultam ezt a frappáns kifejezést) „Egy szerelem vége” címmel …. Na hogy mit is művelt, mos az annyira minősíthetetlen, hogy nehéz rá megfelelő kifejezést alkalmazni, így maradjunk abban, hogy ismét hozta a formáját! =))
Igazából csak a szokásos gátlástalan, hazug és ocsmány fröcsögés. nem is lenne értelme foglalkozni vele. Azonban van egy mondata, ami elgondolkodtatott: „Ha az ember elég ideig bíbelődik vele, akkor a legmagasztosabb, legcsodálatosabb, leghumánusabb, legfelségesebb eszméből és ideából is valami szörnyűséget, valami rettenetet fog farigcsálni.” – írja. S van benne valami, azonban a mai matyar rögvalóság ösmeretében hozzá kell tennem azt, hogy egy gátlástalan, műveletlen bagázs mire képes a legocsmányabb, a legembertelenebb és legbornírtabb eszmékből rittyenteni, arra eklatáns példa ártunk és qurmányunk tobzódása! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.