A republikánusokra leadott voks az amerikai álomra adott voks – jelentette ki Donald Trump amerikai elnök az észak-karolinai Fayetteville-ben, négy tagállamot érintő kampánykörútjának első állomásán hétfőn.

Trump szerint aki rá szavaz, az az amerikai álomra szavaz
Fotó: Facebook/Donald Trump

"Kedden győzni fogunk ebben az államban is" – mondta Trump, hozzátéve: "a korábbinál is nagyobb győzelmet fogunk aratni". Újraválasztása esetére további adócsökkentéseket, a rendőrség és a katonaság támogatását, a fegyvertartást biztosító alkotmány-kiegészítés és a vallásgyakorlás szabadságának védelmét ígérte.

"Életpárti vagyok" – hangoztatta, amire a jelenlévők ovációban törtek ki.

Az elnök ostorozta a vetélytársa, Joe Biden demokrata párti elnökjelölt előnyét mutató közvéleménykutatásokat, és Joe Bident és fiát, a feltételezett korrupciós ügyekbe keveredett Hunter Bident. Az ifjabb Bidenről azt mondta: olyan, mint "egy porszívó, járja a világot, megy az apja után és felszedegeti a morzsákat".

Trump lejátszott egy rövid videót is, amely – mint hangoztatta – összeállítás volt Joe Biden szótévesztéseiről, vagy arról, hogyan vesztette el beszéd közben a fonalat és zavarodott bele a mondandójába.

Kilátásba helyezte, hogy pert indít, amennyiben Pennsylvaniában a választások után három nappal beérkezett levélszavazatokat is be akarják számolni az érvényes voksok közé. Ebben a tagállamban a helyi alkotmánybíróság döntése tette lehetővé ezeknek a levélszavazatoknak a figyelembe vételét.

(MTI)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Milyen kicsi a világ. Nekünk is van egy ilyen bohócunk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
@colibri: Mindegy az 1 ciklust már letolt ezt nem sok ember mondhatja el és ha még számodra nem is színpatikus,akkor is kurva sokat tett le az asztalra!Hogy szar felelőtlen ostoba elnök az lehet ,de az amerikaiak őt választották és megint Ő lesz!
nezelodo
Nem olyan idők járnak ma a világban, így Amerikában sem, hogy a rózsaszín álmok megvalósuljanak, ha igen csak keveseknek, és az sem örökre szól!
simmering73
Milyen kicsi a világ. Nekünk is van egy ilyen bohócunk.
Yoda69
Az álomból remalom lett. Köszönhetően trumplinak is, hogy alábecsülte a Covid erejét.
Miden olyan politikusnak, akinek nem ez emberélet, hanem a pénz, az első - BUKNIA KELL!
O1G elvtárs, figyelsz?
colibri
@rokker33: Az biztos, hogy nekem sosem volt szimpatikus, de a mai világban abban sem vagyok biztos, hogy valóban ő kapta a legtöbb voksot, (pl. Clinton sokkal több szavazatot kapott) , nem avatkoztak-e be a választásba online idegen nagyhatalmak, csak egy a biztos, hogy az elektorok számítása szerint ő lett az elnök. Lehet, hogy most is őt nyomják be, de ez az utolsó lehetősége, mert szerencsére az Usában csak kétszer lehet valaki egyfolytában elnök. Magyarországon is így kellene legyen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.