A világtörténelem első vezetője, aki a kezében összpontosuló elképesztő hatalommal is túl buta és lusta volt ahhoz, hogy cezaromán diktátorálmait valóra váltsa. Számtalan kiváló elemzés már született Donald Trumpról, a politikusról. Foglalkozzunk most inkább a narancssárga disznóemberrel, a világtörténelem első vezetőjével, aki a kezében összpontosuló elképesztő hatalommal is túl buta és lusta volt ahhoz, hogy cezaromán diktátorálmait valóra váltsa. Tekintve hogy Trump népszerűségére a koronavírus sem volt komoly hatással, senki se vegye készpénznek azt a jóindulatú magyarázatot, hogy a 45. amerikai elnöknek a járvány lett a veszte. A saját alkalmatlansága sokkal gyanúsabb.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hazai viszonylatban nagyon jó elemzés!
RonaGyuri
egy adalék Trump elmeállapotához: "Amikor rendszerszintű problémáról beszélsz, akkor arról van szó, hogy ezeket a szavazatokat hogyan hitelesítették, mert hogyha probléma van a hitelesítéssel a rendszerben, akkor az komolyan befolyásolja az EGÉSZ VÁLASZTÁST. És ami aggaszt engem, hogy több mint százmillió levélszavazatról van szó olyan városokban, mint Philadelphia"
Csizmás Kond
Az biztos, hogy Trump nem elnöknek való volt. Ő egy dúsgazdag beképzelt zsugori spekuláns aki a saját dicsőségétől volt elájulva viszont amerikában sem ez sem semmilyen akármi nem számít a pénzen kívül. Szerintem Trumpot a saját környezete adta el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.