Mivel egyre több koronavírussal fertőzött páciens veszíti életét Temesváron, a Victor Babeș kórház halottasházában nem tudnak mindenkit elhelyezni, így az egészségügyi hatóságok kénytelenek voltak kényszermegoldást keresni.

A Covid-halottakat a hűtőkamionnál azonosítják a hozzátartozók, megteltek a hullaházak Temesváron

Az Opinia Timișoarei helyi hírportál tudósítása szerint a Victor Babeș és a CFR kórház szerződést kötött egy temetkezési vállalattal egy hűtőkamion bérlésére, ezt pedig a CFR stadion területén helyezték el – írja az erdélyi Krónika.

Egészségügyi források elmondása szerint egy évvel ezelőtt a Victor Babeș kórházban heti átlagban 2–3 páciens hunyt el, most azonban olyan napok is vannak, amikor 8–10 koronavírussal fertőzött beteg hal meg.

A helyi hírportál úgy tudja, hogy a Covid-19-ben elhunytak hozzátartozóit a stadionnál elhelyezett hűtőkamionhoz hívják azonosításra.

(kronika.ro)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Balkáni állapotok Európban!!! És minderre orbán még rátesz egy lapáttal, hogy nem szavazza meg az EU pénzforrásokat biztosító javaslatot. Szerintem nem sok kell hozzá, hogy nálunk is előforduljanak hasonló esetek. Na persze, ha mégis kiderül, de lehet, hogy nem. Mielőbb túl kellene már lenni ezen!!!
namihami
De ezek ugye azért már mégse kerülnek ide, mint határontúli magyarok? Nehogy ezeket is az Orbán saját halottjainak tekintse. Még az élőkből is nagy a túlkínálat.
vacsi
@Jozefina: Ezen a pénz nem segítene!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.