A polgármester szerint így kulturált körülmények között közlekedhetnek a mezőgazdasági gépek. Uniós pályázati forrásból felújított földutat adtak át Gádoroson csütörtökön – számolt be az Oroscafe az eseményről. Erdős Norbert, az Agrárminisztérium államtitkára az átadáson azt mondta, hogy a vidék fejlesztését a magyar kormány kiemelt feladatai közt tartja számon. Ezért is öröm számára, hogy ilyen beruházások elkészülnek. Az elkerülő földutat 90 millió forintból újították fel, több mint két kilométeres szakaszon kapott vastag murvaréteget. Szilágyi Tibor, Gádoros polgármestere azt mondta, hogy így a mezőgazdasági gépek kulturált körülmények között közlekedhetnek, közelíthetik meg a szántóföldeket, tehermentesítve ezzel a nagyközség útjait.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
A zember elégedetten csettint és megnyalja mind a tíz ujját.
division
@lusta: Nem arrafelé laksz ugye? Szükség volt már rá, ahogy az utak felújítása, elkerülőutak építése az egyik legfontosabb dolog lett volna mindig is. A vírus az egyetlen, ami ezt sajnos felülírhatta.
ila51
@lusta: ennyiért még a Simonkáét is
nezelodo
Folyóméterenként egy m3 zuzalék, 45 000 Ft-ért! Ez igen! Persze elég messze van Gánt, és drága lehet a fuvar. Gádoroson pedig mindig igen nagy a sár, csak az a kérdés, kinek a birtokához vezet ez az út? Persze ez csak fikció, hiszen a mini. elnökünk megmondta a papa és cége nem vesz részt állami, és EU által támogatott beruházásokban sem, itt és Kolontáron, és a Marcal partján sem vett részt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.