A férfi alig 6 évesen egy pénzérmét dugott a jobb orrlyukába, majd elfelejtette a dolgot. Több mint 50 évvel később, egy röntgen mutatta meg, még mindig benne van.

Egy férfi orrából 50 év után operálták ki egy pénzérmét

Fotó: Pixabay

A ma már 59 éves férfi évtizedekre megfeledkezett a pénzérméről, amit hatéves korában dugott a jobb orrlyukába. A LadBible-nek elárulta, az 53 évvel ezelőtt énje számára jó ötletnek tűnt kipróbálni, mi történik, ha az aprócska pénzérmét benyomja a jobb orrjáratába, majd hozzátette, álmában nem gondolta volna, hogy a pénzt ezek után nem tudja majd kivenni.

Mint kiderült, a férfi nem mert szólni a különösen szigorú édesanyjának, és néhány hét múlva teljesen meg is feledkezett az érméről, ami mostanáig úgy volt a testében, hogy semmiféle panaszt nem okozott.

Egy férfi orrából 50 év után operálták ki egy pénzérmét

Időközben aprócska kövek alakultak ki az érme körül, amik mostanra gyakorlatilag teljesen elzárták a levegő útját a jobb orrjáratban. A férfi is erre panaszkodott, mikor a közelmúltban nagy nehezen orvoshoz ment: a röntgenfelvétel derítette ki, hogy egy pénzérme van az orrlyukában, amiatt nem kap rendesen levegőt.

Az 59 éves férfit megoperálták, majd a beavatkozás végén egy olyan érmét távolítottak el az orrából, ami ma már egyáltalán nincs forgalomban. „A műtétet követően a páciens ismét rendesen kap levegőt, ráadásul egy történelmi emlékkel gazdagabban térhetett haza” – idézi a Ladbible a férfi kezelőorvosát, Elena Nefriakinát.

NLC

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Névérték. És mellé a kamat. Biztos szép summa lett belőle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.