„Nem az országunkat képviselitek, és meg fogtok fizetni a tetteitekért” – intézett kemény szavakat a szerdai roham résztvevőihez Donald Trump.

Hatalmas fordulat: Trump keményen megfenyegette a Capitoliumba behatoló tüntetőket, akiket egy napja még hergelt

Az amerikai elnök magyar idő szerint péntek kora hajnalban posztolta beszédét a Twitterre, nem sokkal azután, hogy visszatérhetett a platformra, ahonnan kitiltották – írja a telex.hu.

Az elnök eddigi kommunikációjától elütő módon azt is kijelentette: "Mostanra a Kongresszus hitelesítette az eredményt. Január 20-án új adminisztrációt iktatnak be. Mostantól arra koncentrálok, hogy zökkenőmentesen és rendezetten adjam át a hatalmat."

Trump beszéde gyökeres fordulatot hozott előző napi megszólalásaihoz képest. Az elnök az általa meghirdetett washingtoni tüntetésen addig hergelte a tömeget, amíg az megrohamozta a törvényhozás épületét.

A Twitter aktiválása utáni beszéde gyökeres fordulatot hozott az előző napi produkcióihoz képest. Trump nem beszélt sem csalásról, sem jogos dühről, ehelyett azt mondta, hogy „a behatolók beszennyezték az amerikai demokráciát”, hogy „nem ők képviselik Amerikát”, és hogy „megbékélésre van szükség”.

(telex.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Nem pálfordulást, hanem sokkal inkább a menekülés szagát érzem!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton57
@lemming: Ugye nem gondolod komolyan, hogy azoknak, mint mi, az ertelmes oldalnak ezek ujdonsagok, akkor is, ha nem mindenki tud angolul es naprakeszen ismeri az amerikai hireket? A masik oldalnak meg teljesen felesleges az ilyen hirek közlese, mert nem erdekli öket a valosag, hiaba irod le nekik magyarul is, ertelmezni, felfogni es elfogadni nem tudjak. Nem veletlenül vannak ezek az elsötetült elmejü trollok azert fizetve, hogy az ilyen oldalakon hergeljenek...
ómió
@silber13: Nem, bolsijózsi! Ne "szerénykedj"! A helikopter te vagy! Ezáltal emelkedsz ki a bolsi kreténségtengerből -))))))))))) és döntögetsz zakkantsági csúcsokat!
namihami
Ez a pasi egy bolond! És mellé még táncol is. Igazi magyar csárdást--egyet jobbra, egyet balra.
És egy ilyen ember lehetett egy világhatalom elnöke.
Példaképe egy kis európai ország miniszterelnökének. Legalább tudjuk, mi várhat ránk egy elvesztett választása esetén.
silber13
@ómió: Szálnalmasan gyenga a szöveged. Ismételgeted önmagadat meg a 2-3 bemagolt mások által használt riffeket ( persze a riff jelentését sem tudod, mert eredendően buta vagy):-)))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.