Az oroszországban történt szörnyű eset áldozata egy 11 éves fiú volt.

Arkagyij Aksenov két barátjával Szentpéterváron, egy vonatpályaudvar közelében meg szerette volna csinálni az interneten igen népszerű vonatszörfös kihívást, ugyanis ezzel szeretett volna hírnevet szerezni magának a három fiatal.

A barátok közül Arkagyij mutatta be volna elsőként a feladatot, a fiú egy mozgó vonat teherkocsijára akart felugrani, azonban az ugrás során megcsúszott, leesett, végül a vonat átgázolt mindkét lábán.

Egy internetes kihívást akart megcsinálni, mindkét lábát elveszítette a 11 éves kisfiú

A baleset után, mint utólag kiderült, a fiú barátai azonnal elmenekültek a helyszínről, teljesen magára hagyták az elütött fiatalt. A mozdonyvezető azonnal odaszaladt, hogy segítsen a súlyosan megsérült kisfiúnak, akit a történtek óta kórházban kezelnek.

Kép:YouTube

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A következő ""csínye"" már, bizonyos megváltozott körülmények miatt, nehezebb lesz. Legalább nem másnak okozott balesetet.
Szeparepa2
Nézzük a jó oldalát! Túlélte. Továbbá így ezután még többet ülhet gép előtt, és még több netes kihiváson agyhalhat, hogy vállalja-e... bagatell két láb, a legtöbben nem akadály... amúgy meg hamarosan kap bio-elektromechanikus, azaz kvázi robotlábakat, és kvázi kiborg lesz, 120-al fog futni, halálos rúgása lesz, nadrágban pedig nem fog látszani semmi... Annyira nagy hátránya tehát nem lesz, sőt ekkor már inkább előny, hiszen pl autó vagy motor nem kell neki... a futósebessége bőven elég távolsági utazó sebesség... csak aztán nehogy paralimpikon legyen, majd bajnok, majd világsztár, aztán le ne lője az ajtón keresztül a barátnőjét, erre azért vigyázni kell immár...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.