"Kormányzati meghívó nem érkezett" - ezt válaszolta Szijjártó Péter az ATV kérdésére egy hétfői sajtótájékoztatón arra a kérdésre, hogy Biden amerikai elnök beiktatásán ki képviseli Magyarországot. A külügyminiszter azt mondta, ha jól értesültek, a beiktatás "az ismert körülmények miatt" a szokásosnál visszafogottabb rendezvény lesz.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nagyobb itt baj már Orbán-i méretű,

Szájjártató gátlástalanságban, arroganciában és pofátlan hazudozásban mindig is méltó tsa volt Őfeneségének, most egy újabb disciplina látszik kibontakozni.

Szilágyi Erzsébetet megszégyenítve, igaz nem levelet írt, csak kinyilatkozott, de szerelmes könnyével telesírta: ez a mocskos választás-csaló, aki elrablotta a drága jó trump hatalmát, őt nem hívta meg a beiktatására. Amibe lássuk be van egy nagyadag – na ebből, nem úgy mint észből, van bála bőven – nagyképűség, hisz ki gondolja komolyan, hogy az új amcsi elnöknek eszébe jutna ez a retardált dagadt törpe és bandája?
No, de van itt kérem ennél pikánsabb dolog is: Takács Szabolcs washingtoni nagykövet, hivatalból meghívatott és részt vesz az eseményen!
Ráadásul volt szíves és nyilatkozott: „a megválasztott amerikai elnök kongresszusi beiktatására egyetlen hivatalos külföldi delegáció sem kapott meghívót az Egyesült Államoktól. Ez megfelel az elmúlt évek gyakorlatának, ami alapján kormányzati szinten nem hívnak meg állami vezetőket a ceremóniára és hivatalosan minden ország nagyköveti szinten képviseli magát az eseményen.”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.