Az egész életüket együtt élték le, és megadatott nekik, hogy együtt is távozzanak a világból. Lehet ennél többet kérni? 66 év házasság után 30 perc különbséggel hunyt el az idős pár írt meg a Bors.

Keserédes pillanazot élt át annak az idős házaspárnak a családja, akik szinte kéz a kézben távoztak a másvilágra: mindössze 30 perc telt el kettejük halála közt. Szeretteik úgy érzik: noha halálukkal meg kell birkózniuk, legalább együtt hagyhatták el világunkat.

Maureen Hollis és Kevin Gallagher összesen 66 évet töltött el boldog házasságban. Az új-zélandi asszony október 12-én hajnal hat körül hunyta le örökre a szemét – alig fél órával később pedig férje is követte. Mindketten husszú ideje súlyos betegek voltak, a férfi a tüdejével, az asszony pedig magas vérnyomással és demencia miatt. 

Megható: 30 perc különbséggel távozott az életből a szerelmespár, akik 66 évet éltek együtt

Szeretteik könnyes szemmel bólogatnak: nem is sejtették, mennyire igaz lesz mindez.

Ez egy csodálatos történet. Természetesen még dolgozzuk fel a gyászt, de mindketten békére leltek együtt, ami sokat segített nekünk átvészelni az azóta eltelt időszakot. Nehéz elfogadni, hogy elveszíted a szüleidet, de nem tudok jobb módot elképzelni a távozásra, mint ezt: együtt, otthon, egy időben és természetes úton. Hányszor adatik ez meg? Sejtettük, hogy hónapokon vagy akár heteken belül követik egymást, de azt nem sejtettük, hogy ugyanazon a napon

– nyilatkozta a Daily Mail Australiának a pár legfiatalabb gyermeke, Craig Gallagher.

Craig azt is elárulta, szerinte mi volt szülei hosszú házasságának titka:

Apu kereste a pénzt, anyu pedig vezette a háztartást – ő kezelte a pénzügyeket és a családi kasszát. Nem emlékszem, hogy valaha is megállt volna, hogy egy pillanatra is leüljön.

Az idős párnak nyolc gyermeke született. Halálukkor 21 unoka, 31 dédunoka és 3 ükunoka búcsúzott tőlük.

Forrás:Bors

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Mesébe illő történet! Ők megérdemelték a sorstól azt a boldogságot is, hogy együtt távozzanak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.