Négy hosszú év elteltével Európának ismét barátja van a Fehér Házban, a Capitolium pedig ismét a demokrácia szimbóluma lehet, Joe Biden beiktatásával Amerika ugyanis visszatér a hasonlóan gondolkodók körébe – jelentette ki Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke az Euróai Parlament (EP) brüsszeli plenáris ülésén szerdán.

Joe Biden megválasztott amerikai elnököt szerdán iktatják be hivatalába.

Ursula von der Leyen az Egyesült Államok új elnökének beiktatásáról és az aktuális politikai helyzetről folytatott EP-vitán azt mondta: új időszak kezdődik Amerikában, Biden beiktatásának fontos üzenete ugyanis, hogy egy megosztott nemzet gyógyulása indulhat meg.

Elmondta, az új partnerség kialakítására az Európai Bizottság előre tekintő transzatlanti napirendet fogadott el a globális változások közös megoldása céljából az Amerikával közös érdekek és értékek alapján.

Forrás: MTI

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@ómió: Te elmebeteg vagy, nincs jelentősége a tájékozatlan, seggnyaló, bolsi típusú véleményednek.
Uncsi vagy, mint minden bolsi hazudós!!
Menj kötözésre, kérd meg az ápolódat, hogy a kezedet is kösse hátra, mert már itt az online világban is elpártoltak mellőled, nem csak a munkásőrségben.
Na menj, keress egy jeges lépcsőt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: Már dumát is lopsz, te hazug bolsi csicska?
csak úgy....
@Clavigo: elnézést,ezt nem néked címeztem! azért rá jöhettél volna magadtól is,pesze ebbe az @ómió: környezetben ...:)
csak úgy....
@ómió: efftárs, te egyre agresszívabb ha a bolsiságod és a migráncs gyökereid kerülnek szóba! ezt a "rám hazudod" szöveget a nyilas ,késöbb komcsi öregapádtól örökölted!? mi mindened lehet a családi ereklyék között az avh. -s és a komcsi pártkönyvek között..
Clavigo
@csak úgy..Semmi gond,,,,Közben " kapcsoltam "..:) :) :)
ómió
@csak úgy...: De csökönyösen hazudnád még mindig másra a tetves bolsiságodat, bolsiék latrinabúvára! Nem használ a terápia, amit a vigyorgóban "élvezhetsz"? A "nagyobb hitelesség kedvéért" azért legalább a Böszmeszart letörölhetnéd már a szád széléről!
ómió
@Aki Én: Akkor rád hasonlítanék, bolsiék önmaga tetves bolsiságát állandóan másrahazudni igyekvő tetü fajgyökere!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.