Februártól lesz elérhető a koronavírus elleni, orosz gyártmányú egydózisú Szputnyik light vakcina - közölte Twitter-oldalán pénteken a Szputnyik V oltóanyag gyártója. Dmitrijev szerint már most nagy érdeklődés van az egykomponensű vakcina iránt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Giovanni Alba
@Szalay Miklós: 19:49 "Korábbi sajtókommentárok szerint a “light” védőoltás lehetősége amiatt merült fel, mert nem áll rendelkezésre elegendő kapacitás a Szputnyik V második összetevőjének gyártásához."
Nessy
Arról nem beszélve, hogy mely csoportoknál ad még átmeneti védettséget is? Persze külügyérünk szakértelmét, hozzáértését tekintve, ez az "apróság" számára nem jelent problémát! Lényeg, hogy lehessen villogni, hány ember kapott oltást! De le is írja a gyártó, hogy átmeneti megoldás!
Nessy
@Giovanni Alba: Viszont a gyártó szerint is ez az oltás csak átmeneti megoldás! Három, négy hónapra.
Giovanni Alba
@Nessy: Nem vagyok virológus, infektológus, és logisztikus sem, csupán egy jó adag kételkedéssel megáldott/megvert állampolgár, akinek nem tetszik, hogy a "méltóságos uraimék" statisztikai adatként kezelik, alkalmasint járulékos veszteségként leírva. Hogyan lehet egyáltalán szó egy igazán komoly helyzetben arról, hogy itt van nektek népem egy másik szer, nem olyan jó, mint amelyikkel eddig ámítottalak, lassabban nyújt kisebb védelmet, ráadásul rövidebb ideig, de érjétek be ezzel, most ez jutott. Népfelség, meg az ország és állampolgárainak szolgálata. Itt jönnének azok a szavak, melyeket inkább nem írok le, de gondolom, a nagy része sejthető. Puskázni lehet, itt a segítség : BDSQRVNYJKT
Átgondolt, megszervezett protokoll helyett be kell érjük a napi ötleteléssel. Az úgynevezett oltási terv annyira jól sikerült, hogy nem adják ki a kezükből, de állítólag eszerint "dolgoznak". Szél Bernadett próbálkozik, dicséretes a kitartása, de állandóan üres kifogásokat kap, mint például azt, hogy a terv későbbi cselekvés alapjául szolgál, ezért nem adhatják ki. Egy parlamenti képviselőnek, közérdekű adatigénylésre. Dühítő és végtelenül szánalmas, röhejes lenne, ha nem az életünkkel és az egészségünkkel játszanának. És vannak, akik szerint ez így van jól.
Giovanni Alba
Vajon mire föl látták szükségét a cecilke nyunyónéni testi védelmét védelmező testőrökkel? Összekeverte valamelyik zöldfülű aktakukacgyakornok norbi rékájával? Erről jut eszembe, a minap láttam egy cikk címét, miszerint valamelyik celebritás asszonyság gyűjteni kezdte az ő méltóságát csorbító hozzászólásokat (beszólásokat) abból a célból, hogy majd alkalmas időben elégtételt vegyen. Ez biztosan nagyot lendít az elismertségén és népszerűségén.
yazo64
Mint a viccben:
. Mire jó a Viagra Light? Szeretkezni nem lehet vele, de a strandon jól mutat:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.