Hárman haltak meg, miután beoltották őket Corona-vírus ellen. Az ügyészség törvényszéki orvosi vizsgálatokat rendelt el, hogy kizárható legyen a bűncselekmény elkövetése. A belső vizsgálat során felmerült a kérdések, hogy a halálesetek összefüggenek-e az oltásokkal. Ulrich Bremer, a hatóság szóvivője kifejtette, hogy a boncolást elrendelték "annak érdekében, hogy kizárják a bűncselekmény lehetőségét". Minden oltás utáni megbetegedést vagy halálesetet jelenteni kell az oltásokért felelős Paul Ehrlich Intézetnél. Ott az eseteket "regisztrálják, összegyűjtik és ellenőrzik" annak érdekében, hogy lássák, van-e okozati összefüggés az oltás és a halál bekövetkezte között.

Forrás: mediaforras.com
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
ha valaki oltás után meghal, az á, nem az oltástól van, biztosan elkapta a csirkeinfluenzát.
Sámannus
Ha valaki a szavazófülkében hal meg az még nem a demokráciától hal meg. csaxólok, hogy itt is van ilyen.
karma1
Meg szep, hogy keresik a halal okait. Mindenesetre gyanus. (Aztan nem szolt a cikk arrol, hogy milyen oltast hany eveseknek adtak be, es volt-e alapbetegseguk).
Egyebkent meg szerintem igy is kell eljarni: ha valami gyanus, vizsgaljak ki - szerintem a vakcinagyartok a legkivancsibbak az eredmenyre

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.