Az alábbi cikket még 2013-ban tettük közzé oldalainkon. Akkor sokan csak legyintettek rá. Hét év elteltével azonban úgy tűnik, mintha egyre többek érdeklődését kiváltaná ez az elmélet(?) – pláne a koronavírus-járvány kapcsán. És tényleg, ez valóban csak egy rosszízű megközelítés, vagy mégis valóság? Itt egy videó, ami bemutatja, hogy mire készülnek a hatalmas cégek vezetői, a tudósok, a gyógyszergyártó cégek. A világon ma 7 milliárd ember él, de ezt 1 milliárd fő alá szeretnék csökkenteni a tudósok. Bill Gates azt mondja, hogy ő nem adna 3 hónapot a haldoklónak az életéből, mert helyettük rengeteg munkahelyet lehetne megmenteni. Megdöbbentő a videó. A videó bemutatja, hogy mire készülnek a hatalmas cégek vezetői, a tudósok, a gyógyszergyártó cégek.

Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
az urak, mint a ma született bárányok.
Nessy
Bolygónk hálás lenne az ötlet megvalósításáért. Csak akkor kinek fogják eladni a termékeiket, ki biztosítja az eddigi életszínvonalukat, ha ez az egy milliárd ember szana - szerte él a bolygón, és szépen lecsökken a sokféle gyógyszer, olaj és egyéb energiahordozó vásárlása. Nem cserélik a tönkrement dolgokat, hanem amig lehet javítják, majd egyszerűbbet, de használható, stabilabbat készítenek helyette.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.