Karácsony Gergelynek a járvány elleni védekezés helyett fontosabb a népszerűség-hajhászás – jelenti ki lapunknak készített elemzésében Deák Dániel annak kapcsán, hogy a főpolgármester a harmadik hullám kellős közepén nyitotta meg a pesti rakpartot a gyalogosok előtt, így a tömegek ellepték a Duna-partot. A XXI. Század Intézet vezető elemzője szerint Karácsony Gergelynek vélhetően már kizárólag a baloldali előválasztás lebeg a szeme előtt, hiszen az információk és nyilatkozatok szerint jó eséllyel indulni fog a baloldali miniszterelnök-jelöltek versenyében. Egyre többen szólalnak fel, és fejezik ki felháborodásukat amiatt, hogy Karácsony Gergely a harmadik hullám kellős közepén nyitotta meg a gyalogosok előtt a pesti rakpartot, aminek hatására tömegek lepték el a Duna partját, és piknikhangulat alakult ki a környéken. Még az ismert toxikológus, Zacher Gábor is azt nyilatkozta az eset kapcsán, hogy „ennek meglesz a böjtje, sokan még mindig nem érzik át, hogy mennyire súlyos a...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tamas141
Deák Dániel közismerten arra lett kitalálva, szerződtetve, hogy orrba szájjba hazudozva nyírja ki az ellenzéket, nagy nyelvcsapásokkal OV seggébe bújva!
Minden szava hazug, amióta ismerjük!
Így azután szart sem ér a véleménye, hazug propagandája!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
T-Boly
@durbincs: ÁLLJ ÁLLJ ÁLLJ ! STOOOOOP !
Nekem azt mondta a ápolóbácsi,hogy te egy utolsó szemétláda és G vagy !
Te is a Kossuth Díjra gyúrsz,te szarosszájú hímringyó.
Azt is mondta az ápolóbácsi,írjam meg neked,hogy nyasgem! Az enyémet is !
Lehet,hogy igaza van a doktorbácsinak,amikor mondta nekem: Ha kiengedünk lépj be a fideszbe,senkinek nem fog feltűnni,hogy egy hülyével többen lesznek.
Egyébként jól telik az idő itta az IMEI ben. Mondta az ápolóbácsi ,hogy téged is itt kezeltek sikertelenül. Meg azt is mondta az ápolóbácsi,hogy az OPNIBÓL kerültél ide. Most,hogy emleget téged az ápolóbácsi ,nekem is úgy rémlik,hogy láttalak itt téged. Meg az is rémlik,hogy akkor se tudtál magyarul,hanem románul böfögtél .
Bizonyára van a cslitosba egy jó nagy szarossegű medve,na abba te bele neki .
NKF
Hogyan lehetett egy 2%-os pártocska ilyen erős?Csak Fletó támogatásával,szerintem.
Nem értem,hogy ilyen minipártocskák mi faszt képzelnek magugról?Jakabka lesz az új
vezír?A Jobbikot már ledarálta,mit akar még?
T-Boly
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Gazella
Jaj te szharkari halfasz... féltek mi?? Gatyáitok jó szaros lett :D.. eljön azaz idő amikor a seggnyalókon verik el a port!! A rengeteg lopás s hazugság miatt!
T-Boly
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
T-Boly
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Hüvelygomba
@T-Boly: Szerintem, itt fejezd be! @lemming, @1984, @mzper x NICK sorozat után... elég! K*baszott nagy színész vagy amúgy!
Afra
@durbincs: A főnöködre gondolsz,aki úgy néz ki,mint a jóllakott óvodás,seggfej?
Akinek már eddig is ezrek halála szárad a setét lelkin?
És fog is,a húsvét utáni esztelen nyítással, te hülye gyerek...
Afra
@Shikari: Akkor most ezt senki nem mondta...
csak úgy....
@Shikari: te nem magadat, te a hülyeségeidet szoktad védelmezni és ezzel sokakat kiakasztasz,szóval ne csodálkozz..
Afra
@NKF: Mert ki a fax vagy te? Ja,senki...
simmering73
"Kéri László Orbánról: a rohadt életbe, ezt a gyereket ismerem már tizen…éve és még mindig meg tud lepni!"
Ezt a cikket elsöpörte a propi oldaláról az orbáni diktatúra.
Afra
@durbincs: Nálad,jávai előember...
Afra
@durbincs: Hülyének születtél,az is maradtál.
Annyira setét és szánalmas vagy, hogy már nem tudsz,csak Ferizni,te szerencsétlen..
Nem találtak rajta fogást,ha beleőrültek az igyekezetbe,akkor sem. Úgyhogy,nyugodtan pofázzál, a Feri,köszöni jól van...
Hehe..
T-Boly
@Hüvelygomba: Vegyél be valami gombaölő rudat ! Mondjuk zászlórudat.A végig fog érni !
T-Boly
Azta ...!!!
A köcsög fidesznyikokat nem cenzúrázzák !
csak úgy....
@Shikari: igazad van tibim, itt csak te lehetsz a föszereplö! :)
tamas141
Deák Dániel közismerten arra lett kitalálva, szerződtetve, hogy orrba szájjba hazudozva nyírja ki az ellenzéket, nagy nyelvcsapásokkal OV seggébe bújva!
Minden szava hazug, amióta ismerjük!
Így azután szart sem ér a véleménye, hazug propagandája!
csak úgy....
@Shikari: ne tartsd vissza magad,gyakorolj önkritikát! :)
Afra
@Shikari: Ja,igazi,sötét,álmagyar példát mutat ,a Mi Hazánk...Szégyen,még a nevüket is leírni, köztük a helyetek...
Afra
@durbincs: Felsorolhatod az abc-t,te majom...
csak úgy....
@Shikari: 18:35 ebben te biztos vagy? te nem a munkakerülö haverjaidról beszélsz? :)
csak úgy....
@durbincs: te egy beteg baromarc...,egy itt onanizáló és magamutogatós szatír,aki ebben és @Shikari: ba leli az örömét! -egy igazi fideszes nagyágyú,aki orbánnal együtt a magyarokért a magyarságért küzd! :)
csak úgy....
@bakcsubakka: neki nem kell gondolkodni ,- orbán viktor gondolkodik helyette.
T-Boly
@bakcsubakka: Fúvódj fel a zöld lucernától a többi barommal együtt !
T-Boly
@Hüvelygomba: Na tessék ! Most lebuktam.
Szóval te leskelődtél cumizás közben? Te kis huncut.
T-Boly
@durbincs: ..." iskolázott..."
Itt magyarok mi ezt nem 1db. t vel írjuk.
Mi vagy te? Kazinczy a nyelvújító ? KOCSOG !
T-Boly
@durbincs: Kéretik a G majmoknak is betartani a helyesírási szabályokat ! Ideges vagy ? Kapkodsz ?
Meg is van az okod a hascsikarós másik G vel @Shikari: val az idegességre.
El tudjátok olvasni ezt a számot? : 2022
Eladott Ország
Bizonyos Deák Dániel közpénzelemző, csak egy eszetlen fideszes f@szszopó, gerinctelen és pofátlan, szervilis barom, csinovnyik.
Eladott Ország
@Horizont: ma, 11:22 ◘ Deák Dániel: A magyar emberek többsége határozottan elutasítja, azt, amiről meg sem kérdezték.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/09/sargentini.png
A XXI. Század Intézet sokadik elemzője váratlanul egyedül maradt Schmidt Mária óvó kezei alatt, ugyanis a többi elemző egy emberként felmondott, kivéve Deák Dánielt az ifjú titán féleszű vezető elemzőjét. Így aztán vezető lett ő. Bevallom, nekem az egyik kedvencem. A szellemi képességein nem tud segíteni még az okos külsőt kölcsönző szemüveg sem. Amikor valami szadista összeereszti Horn Gáborral, az számomra mindig csemege. Mintha én állnék le vitázni egy atomfizikussal szakmai kérdésekben, miközben nem teljesen tiszta, miért lesz világos akkor, ha megnyomom a villanykapcsolót.
T-Boly
@Hüvelygomba:
GOMBÁSHÜVELY ! Neked,de csak neked elárulom,hogy ki vagyok. Nagyon ki vagyok ! sőt rettenetesen ki vagyok!Ugyanis a kertészbácsi ki akarta szedni az őszi falevelet az RSZ csatornából,azóta mindenki azt hiszi,hogy ő írta a tákolm.. alkotm.. akarom mondani az alaptörvényt. Igaz,fekete szakálla van,de ügyesebb,mint egyes fideszes EU képviselők,mert a kábítószert nem találták meg nála. De mégis csak "ner " es nek tartom a kertész mókárt, mert nagyon hülye és olyan idióta is tud lenni,mint te @Hüvelygomba:
T-Boly
@Horizont: Ha újra leírnám akkor végleg kitiltanának !
De jó itt nekem a bolondokházába,itt biztonságban érzem magam.
Meg fidesznyik is akarok lenni,mert azt mondta az ápolóbácsi,hogy képes lennék szalonnát enni hagymával a az a izé tudjátok arról az asztalról amin egy neves fidesses bélvég ,erényes, keresztény írását kötelező tartani és az önkormányzatoknál és az ott elhaladó gyarló embereknek fejet kell hajtani,keresztet vetni és suttogva lehet csak a fidesznek szóló jókívánságokat kívánni. Pl. Hogy a b...ös ,..va jó ..nyátokat.
A.Stone
Beszóltam, hogy részrehajló, kettős mércével mérő a moderáció, mivel nekem lájkolni se lehetett létrehozni egy másik nicket - NEM MAGAMAT lájkolni, hanem mást, a miheztartás végett ezt most szögezzük le! - míg mások több nicken vannak itt és önmagukkal társalognak. Így tessék-lássék alapon, látszatintézkedést foganatosítottak. Nyilván ugyanaz hozta létre a nicket, aki aztán látványosan moderálja.
Nagyon szívesen, máskor is segítek. Azér' vagyok.
Ja. Kurvára nem. Rajtam ki segített? Hm?
Egyébként 10 éve - meg nyilván előtte is, talán az idők kezdete óta, mióta a kurta farkú malac elkezdett túrni az Óperencián túl - ebben az országban minden sógor-koma-jóbarát alapon működik, ezt sikerült egy az egyben átmenteni az átkosból, ez aztán hagyománnyá vált, ehhez mindenki ragaszkodik. Baszunk felzárkózni a nyugathoz, ebben nagy az összhang, mindegy, milyen oldal és milyen pártállás. Ebben egységes a "nemzet".
Ezt tanulta a nagypapi meg anyu a Kádár-rezsimben, ezt csinálja a "kisonoka" most.
Semmit, de tényleg semmit sem intézünk tisztességes, piaci alapon, vagy egyenlő, tiszta verseny alapján, mert attól fázik, ódzkodik mindenki. Senkit, sehová se nevezünk ki rátermettségi alapon, a kontraszelekció olyan nálunk, mint máshol a primogenitúra. Ennek van évszázados, évezredes hagyománya. A magyar, az egy konzervatív nemzet - végre értelmet nyert ez a mondat is.
Így mindig sikerült a középszert átmenteni és kitermelni és mindig sikerül elüldözni azt, aki nem középszer. Ennek az elzavart résznek egy része aztán meghal, elhal, elsorvad, ha csak tehetsége van, de érdekérvényesítési képessége (esetleg gyomra a nyaláshoz) nincs, másik része meg külföldön lesz Nobel-díjas, a másik országnak szerezve ezzel dicsőséget. Ez a trend, ez a hagyomány, ehhez foggal-körömmel ragaszkodunk. Minden szinten, minden téren, minden vonalon ez megy.
Kicsiben és nagyban.
Úgyhogy nem kéne csodálkozni, hogy a pitiáner, ócska kommentfalon is ez megy. Meg a blogtérben. Meg online mindenhol. És a...
A.Stone
@durbincs: Ezt én nem tudhatom. A kommentet nem fejezem be, mert teljesen felesleges. Egyébként "tojásbrikettet" tegnap nem kaptam, (utalva korábbi kommentjére), ennek oka bizonyára az lehet, hogy rosszul feltételezte, nem "árultam magamat".
A.Stone
@durbincs: Én elvekről és társadalmi (rossz) berögződésekről, a társadalom torzulásairól, a tükrön a görbületekről írok. Se karácsonyfa nem akartam lenni sosem, még az óvodás farsangon se, így az ékszerek meg a felcímkézett, túlárazott nejlonotthonkák totál hidegen hagynak, se a giccsbilincs ketyegők nem motiváltak. Ami engem boldoggá tett volna és tenne, az nem pénzben mérhető. Pénzből elég annyi, amiből megélek és amennyit más kap ugyanazért a munkáért. Ez utóbbi sem a pénzéhségről, ez is elvekről (egyenlő munkáért egyenlő bér) szól.
A.Stone
*Egy vessző lemaradt az "egyenlő munkáért" után.
A.Stone
Ha Bayer Zsolt egy különös, ködös hajnalon úgy ébred, hogy ellenállhatatlan késztetést érez arra, hogy nekem írjon egy kommentet a Propelleren, és ennek a vágynak nem tud, tán nem is akar többé ellenállni, akkor Bayer Zsoltnak is válaszolni fogok. Ha ahhoz van kedvem.
Nem érdekel, hogy Bayer Zsolt ezért a beírásért kap-e juttatást vagy sem. Nem érdekel, hogy meggyőződésből írja amit ír, vagy azért, mert nem bír nekem ellenállni (ezt az emberi gyengeségét mélyen átérzem és meg tudom érteni) vagy egyszerűen csak azért, mert pénzt kap érte.
Afra
@tamas141: Ahogy mondod...Ha ő mondta,senki nem mondta...
Eladott Ország
Deák Dánielt fideszes vezető elmegyógyintézeti közpénzelemző , nekem az egyik kedvencem. A szellemi képességein nem tud segíteni még az okos külsőt kölcsönző szemüveg sem. Nyugodtan ki lehet tenni a “ kiürült “ táblát az ország kapujára ! Ja, és az utolsónak a villanyt se kell lekapcsolni, sötétebb már nem lesz.
T-Boly
@Hüvelygomba: Gondolom tudod te kinek kellesz ? Hát a mamikád bulájának ! Beléd meg a @shikari : toljon fel vagy hat tucat CANESTEN tubust a cerkájára kenve ! Vagy nyitott esernyővel.
Ja !
Csókolom ! Bocsánat ! Te csókold meg!...Azt amivel csináltak ! A tetű, buzi durbincs meg kenje össze a szájadat a szaros felével !
T-Boly
@Shikari: Te anyabaszó már megint röfögsz ?
kereső
2020 november- tombol a második hullám, és mégis több mint húszezer ember üvöltött, fröcsögött egymás nyakában a fradi meccsen, meg a többin. Ki is a felelőtlen?
T-Boly
@durbincs: Csatlakozz a geci haverodhoz,! Ő tudja hova kell jönni és honnan nem kell saját költségen visszautazni.
Betelt a pohár ! Szépöcsém a kibaszott anyátokat dugjátok kenterbe.
Te geci ! Ha megfoghatnám a hitvány nyeldeklődet,és megemelnélek legalább 10 centire a földtől,az nekem minden pénzt megérne.
A nép majd nem fog érte pénzt kérni és a centi is több lesz a földtől számítva.
Ne foss ! Nem leszel egyedül. Én sok ilyet szeretnék látni . Fogok is !
kereső
@durbincs: Hülye vagy Te félhalfarok. Én már szültem.Nem jött még le??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.