Karácsony Gergelynek a járvány elleni védekezés helyett fontosabb a népszerűség-hajhászás – jelenti ki lapunknak készített elemzésében Deák Dániel annak kapcsán, hogy a főpolgármester a harmadik hullám kellős közepén nyitotta meg a pesti rakpartot a gyalogosok előtt, így a tömegek ellepték a Duna-partot. A XXI. Század Intézet vezető elemzője szerint Karácsony Gergelynek vélhetően már kizárólag a baloldali előválasztás lebeg a szeme előtt, hiszen az információk és nyilatkozatok szerint jó eséllyel indulni fog a baloldali miniszterelnök-jelöltek versenyében. Egyre többen szólalnak fel, és fejezik ki felháborodásukat amiatt, hogy Karácsony Gergely a harmadik hullám kellős közepén nyitotta meg a gyalogosok előtt a pesti rakpartot, aminek hatására tömegek lepték el a Duna partját, és piknikhangulat alakult ki a környéken. Még az ismert toxikológus, Zacher Gábor is azt nyilatkozta az eset kapcsán, hogy „ennek meglesz a böjtje, sokan még mindig nem érzik át, hogy mennyire súlyos a...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tamas141
Deák Dániel közismerten arra lett kitalálva, szerződtetve, hogy orrba szájjba hazudozva nyírja ki az ellenzéket, nagy nyelvcsapásokkal OV seggébe bújva!
Minden szava hazug, amióta ismerjük!
Így azután szart sem ér a véleménye, hazug propagandája!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@durbincs: Hülye vagy Te félhalfarok. Én már szültem.Nem jött még le??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.