Valamennyi, Magyarországon elérhető koronavírus elleni oltóanyag hatékony és biztonságos. A kínai vakcina nagyon magas szintű védettséget biztosít, sőt a második adag után akár még hatékonyabb is, mint bármelyik másik itthon elérhető vakcina, például a Pfizer – cáfolta az oltásellenes baloldal álhíreit a csütörtöki kormányinfón Gulyás Gergely miniszter, aki rámutatott: az egyes vakcinák lejáratása mögött egyértelműen üzleti érdekek állnak. – A második oltást követően a kínai vakcina ugyanolyan, vagy akár jobb védelmet biztosít, mint a Magyarországon megkapható többi vakcina. Érdemi különbség azonban nincs az egyes vakcinák

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Pfizer: A Reuters értesülései szerint Kína júliusra jóváhagyhatja a Pfizer/BioNTech vakcináját és ezzel ez lesz az első külföldi vakcina, amivel olthatnak az országban. A jelentés szerint a kínai hatóságok már vizsgálják a vakcina klinikai adatait és vélhetően a következő 10 hétben jóváhagyhatják azt.

A Kinaiak veszik Pfizert, mi meg vesszuk a kinait. Kurva jo uzlet valakinek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
voltmárjobbis
@durbincs: ma 20:15
Bányában élsz? Ki vagy herélve? Szar lehet neked. HAHAHA!
voltmárjobbis
@durbincs: Bányában élsz? Ki vagy herélve? Szar lehet neked. HAHAHA!
voltmárjobbis
@durbincs: Mennyit fizet neked orbán ezekért a hozzászólásokért, rohadék határon túli bányahere?
teuton57
A felteteles mod valoban hivatalos... En meg azt mondom, Orban bolond lehet...
teuton57
Az EMA es a kinaiak is honapokig vizsgalnak egy vakcinat, mire engedelyezik. A Szofoso mennyi ideig vizsgaltatta az oroszt es kinait, amig megvette es engedelyeztette???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.