A koronavírus-járvány világszinten megterheli az egészségügyet, folyamatosan zajlik a védekezés. Hírek a vírusról percről percre az Indexen.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@sgl: igen,

"A be nem oltottak között 8,11 százalék volt a tüdőgyulladás előfordulásának aránya, míg azoknál, akik az első adag vakcinát megkapták, ez 2,03 százalékra csökken. Közvetlenül a második oltás beadása után az arány 1,17, három héttel később pedig 0,57 százalékra csökken.

A legalább egy oltáson átesettek közül az AstraZenecát kapottak 2,3 százaléka fertőződött meg, a kínait kapóknál ez 2,2 százalék, az oroszt kapoóknál 1,8, míg a Pfizernél 1,1 százalék volt.

A beoltottak közül tüdőgyulladást diagnosztizáltak a kínaival oltottak 0,7 százalékánál, az orosszal és AstraZenecával oltottak 0,3 százalékánál, és a Pfizert kapók 0,1 százélékánál. Ha pedig a kórházba kerülteket nézzük, kínai vakcinát kapott 0,2 százalék, orosz oltást 0,1 százalék, a Pfizerrel és AstraZenecával oltottak között pedig a felmérés szerint ez a mutató 0,0 százalék."
Peller Anikó
Magyarul a Pfizer nyerte a versenyt amint ez előre várható volt és a kínai teljesített a legrosszabbul.
Peller Anikó
@sgl: Ha választhatsz melyiket választod?

Ha nem választhatsz (mert a bombaüzletnek mennie kell) akkor igazad van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.