A meccsen a brit királyi család tagjai is részt vettek, és ezt néhány fotóval is megörökítették.

Ezzel a fotóval gratulált az angol királyi család a nemzeti válogatottjának, miután legyőzték a németeket
Fotó: Chris Jackson / POOL / AFP

A keddi angol–német meccs, amelyet a Wembley-ben tartottak, az angolok számára hatalmas örömmel ért véget, hiszen 2-0-ra legyőzték a németeket, akik ezzel ki is estek a bajnokságból.

A meccsen persze rengeteg szurkoló vett részt, közöttük ott voltak a királyi család tagjai is. Vilmos herceg, Katalin hercegné és legnagyobb fiuk, György herceg is a lelátókon volt. A meccs után pedig meg is osztottak néhány képet az élményről, amellyel gratuláltak a csapatuknak. „Elképesztő teljesítmény, @Anglia!” – írták a fotókhoz. 

Fotó: Chris Jackson / POOL / AFP

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: A viktoriánus Robinson nem elszólás volt,

sokkal inkább a műveletlen bunkók tobzódása

images.app.goo.gl/KN6LVGXjdzuD2X8o9

A Párt központi napilapja nem bulvár, hanem ideológiai ihletésű propaganda termék. Nem ám csak úgy beszámol róla, hogy műszaki problémák miatt egy „előadás múlt heti főpróbáján sajnálatos baleset történt … a forgószínpadról ledőlő díszletelem megsebesítette a balettkar két táncosát … a táncosok egyike könnyebb, másikuk súlyosabb sérülést szenvedett”!
Nem csak azt írták meg, hogy „mindkét sérült azonnal szakszerű, a legmagasabb szintű, teljes körű szakorvosi ellátásban részesült, amelyről a baleset idején is a helyszínen tartózkodó Kiss-B. Atilla, az Operettszínház főigazgatója személyesen gondoskodott”, de magáról az előadásról zengtek egy dalt, sőt …
Ennek során még azt is megtudhattuk, hogy: „a Bozsik Yvette rendezte Hegedűs a háztetőn különleges zenei világával és keserédes humorával szólítja meg a nézőket”.
Amiben már az sem piskóta, hogy a rendező határozza meg a keserédes humor mellett a különleges zenei világot is. Amiben az is érdekes, hogy erről a náző-megszólításról 1973. -as Vámos László rendezésében, a főszerepben Bessenyei Ferenccel előadás kapcsán is szó esik, de akkor ez még magából a műből gyűtt!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.