Magas rangú holland tisztviselők tárgyaltak Oroszországgal, amivel nem is lenne semmi baj, ha nem titokban tették volna ezt meg, mivel Hollandiában erről teljes körűen tájékoztatni kellett volna a parlamentet. Hollandia hivatalosan megszakította kapcsolatait Oroszországgal, miután az 2014-ben lelőtték az MH17-es járatot, három évvel később azonban ismét felvették a kapcsolatot Moszkvával. A tárgyalásokat a Gazdasági és Külügyminisztérium vezető tisztségviselői folytatták orosz kollégáikkal. A Tweede Kamer – a holland parlament alsóháza – csupán azután értesült erről, hogy a két oknyomozó szervezet erről az év elején beszámolt – írta meg a Mandiner. Mark Rutte azzal védekezett, hogy befogja mutatni a dokumentumokat, amik semmi lényegeseket nem tartalmaznak. Ezzel szemben az oknyomozók azt állítják, hogy a dokumentumokból kiderül: Rutte lényeges információkat tartott vissza az Alsóház elől. Így például arról, hogy a tisztviselők megvitatták az ellentmondásos Északi Áramlat 2...

(Forrás: vadhajtasok.hu, durbincs által)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
durbincs
Mert nagy az Isten állatkertje ? És az effajta állatokból meg sose volt hiány ?
durbincs
@Emmersson71: Bezzeg- Tahó Mert maga itt a legélessebb kőbunkó ? agyi 0-la ? Azzal a meg-örökölt 25IQ-25IQ-val ? azért becsápolhatna @tudode: bányatársa ? színes vidóritó-piruláiból pár marokkal ?
Emmersson71
@durbincs: Kösz..buzeráns vagy, mint apád/anyád :P

Na..unlak :)
Apád/anyád azt üzente, ne turkálj kenyeret, mert már talált!
durbincs
@Aki Én: Mert maga itt a legélessebb kőbunkó ?az agyi 0-la ? Azzal a meg-örökölt 25IQ-25IQ-val ? de azért csakbecsápolt? @tudode: bányatársa ? színes vidóritó-piruláiból pár marokkal ? nem ? mint@solidedge: @simmering73: @csak húgy...: ?
durbincs
@namihami: csak ugy mint maga ? aki bánya esze 2 elemivel ? 50IQ-val ? s csak maroknyi ésszel ?
durbincs
@simmering73: aki @Dr. Proktor: aki @Emmersson71:aki @FL4K: aki @gina: ,? Mert maga megint a leghülyébb ?
durbincs
@csak húgy...: Mert maga ezt a barnainges nácit Jákobot vizeli ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.