Nemcsak az autóversenyzésben, a magyar jogrendszer ismeretében, értelmezésében és megreformálásában is kiválóan teljesítenek a Hungaroringre érkezett világsztár autóversenyzők. Lewis Hamilton instagram-posztja után ugyanis a német Sebastian Vettel is úgy érezte, itt az ideje kifejteni jogi és politikai álláspontját a magyar törvénykezésről.- számol be a bennfentes.net. Az Aston Martin pilótája már a foci-EB alatt is kritikus volt az UEFA-val, amiért nem engedték szivárvány színűre világítani a müncheni stadiont. Most a magyar jogszabályokba szállt bele amikor úgy fogalmazott: „Mindenkinek szabadon kellene megválasztania azt, mit szeretne kezdeni magával, éppen ez lenne az egész lényege. Nyomasztónak tartom, hogy egy olyan ország, amelyik az Európai Unióban van, ilyen törvényt hoz.” A nyílt politikai állásfoglalást a német RTL Facebook-oldalán is fontosnak tartotta kiemelni, azonban a német olvasók többsége már besokallt a szivárvány-lobbitól és kommentekben fakadtak ki: -...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

percsi
Mi magyarok tudjuk, hogy a korminak sem a homoval van gondjuk, lázítják-uszítják a híveiket, belháborút akarnak.

Durva, hogy akik megszavazták ezt a törvényt, azok között vannak melegek. Olvastunk meleg orgiákon résztvevőkről, kedvenc helyükről. Álházasságban élnek.

Család barát kormány, csak anya és apa:
Családos emberek, az útjuk során drága pezsgő mellé orgiákat rendeznek. Ezek az információk nem károsak a gyermekeikre? Azt látják a Neten, hogy apát nem a hosszú tárgyalás fárasztotta ki, hanem a gruppen szex.

Természetes az, hogy akit olyan pornó elégíti ki, ahol két-három férfi egy nőt vadul maga alá gyűr (köztudott, hogy fájdalmas a nőnek), közben önkielégítést végez, tuti felizgatták a férfiak is.
A gyerekek ezekből a filmekből mit tanulnak? Azt, hogy az anyja, a nő, csak egy élvezeti cikk.

És milyen ember az, aki a leszbi szexen felizgul? De hiszen utálja a homikat!

Ezeket a férfiakat is ki kellene rekeszteni! A legtöbb hapsi imádja, benne van a beteges hajlam.

Tessék engem szidni, tudom, hogy az fog megdobálni, aki általában nézi a „NEM TERMÉSZETES" szex orgiákat.

A gyűlölködők gondoljanak arra, hogy vannak meleg orvosok, mentősök, megtörténhet, hogy megmentik a saját, illetve családtagjaik életét. Vannak meleg kereskedők, szakik, akik kiszolgálják őket. Vannak meleg tudósok, építészek, akik azon fáradoznak, hogy az életvitelük jobb legyen.
Ne bántsák, rekesszék ki őket, mert pár eszement ember ezt kívánja meg tőlük.
A kormi ne uszítsa egymás ellen a magyarokat, nem ez a feladata!
percsi
Na ugye, na ugye!
Értem én az érthetetlen válaszodat.
Nem szégyen, nézd, ha neked az jó! Nem bántasz meg vele senkit, magánügy, senki nem tilthatja meg.
A párom bírja a kiképzést, 8 évvel fiatalabb nálam, ezért nincs gond. Ha csökkeni fog a teljesítménye, lecserélem!
Minden nap megtörténik a fenés, és köszörülni-csiszolni is szoktunk, ne legyen unalmas.
Ezért felnőtt filmet mi nem szoktunk nézni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.