Nemcsak az autóversenyzésben, a magyar jogrendszer ismeretében, értelmezésében és megreformálásában is kiválóan teljesítenek a Hungaroringre érkezett világsztár autóversenyzők. Lewis Hamilton instagram-posztja után ugyanis a német Sebastian Vettel is úgy érezte, itt az ideje kifejteni jogi és politikai álláspontját a magyar törvénykezésről.- számol be a bennfentes.net. Az Aston Martin pilótája már a foci-EB alatt is kritikus volt az UEFA-val, amiért nem engedték szivárvány színűre világítani a müncheni stadiont. Most a magyar jogszabályokba szállt bele amikor úgy fogalmazott: „Mindenkinek szabadon kellene megválasztania azt, mit szeretne kezdeni magával, éppen ez lenne az egész lényege. Nyomasztónak tartom, hogy egy olyan ország, amelyik az Európai Unióban van, ilyen törvényt hoz.” A nyílt politikai állásfoglalást a német RTL Facebook-oldalán is fontosnak tartotta kiemelni, azonban a német olvasók többsége már besokallt a szivárvány-lobbitól és kommentekben fakadtak ki: -...

(Forrás: vadhajtasok.hu, durbincs által)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@namihami: csak ugy mint maga ? aki bánya esze 2 elemivel ? 50IQ-val ? s csak maroknyi ésszel ?
durbincs
@namihami: hát ma már megent nem a legélesebb kés a fiokban ? Mi ? csak úgy mint ez a közveszélyes ?
durbincs
Aki Én: Mert maga is csak 1 bányás Prides Pippancs 1 homár mi ? mint csak @nezelodo: @Horizont:?+@csak húgy.: ?@Emmersson71: @teuton57: @simmering73: ?++@RonaGyuri: ?@human: @tudode: @Néro: @lampa laz: @kereső: ?
@sgl:@csipetke:@bakcsubakka: @terlasz: @Nyírfa: +@istván irén:-t a gyengéd elméjű ?
durbincs
@fűre lépni szabad: Ja azzal a mélyen ülő un értelmes Orángután szemekkel ? + Mert már csak a fonnyadt Banána érdekli ?@fűre lépni szabad: mert maguk lent a bányába ? csille töcskőléskor ? darab szénnel mindig ráírjak a kottát ? mi ? 50Iq-s ?
de ponyt mint ez a talpig sutácska @istván irén: ?
durbincs
@csak húgy...: aki @RonaGyuri: Mert 50IQ-s létire ? kisköcsög ? már magát is kirángatták a denevérkaki alól ? seg-lény ?
durbincs
@karma1: Bibircsokos Krogya ? Hát már magát is előkaparták ? mint ezt a @Horizont: nevű Ótvart ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.