A DK-nagygyűlés is mutatta, hogy nagy szükség van a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petícióra.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Gyurcsány arra hívta fel a figyelmet, hogy Orbán veresége után a Fidesz által beoltott csőcselék megint törni-zúzni fog. Mivel a gazdaság nagy része szintén a Fidesz éra által lett kisajátítva, ők is minden el fognak követni, hogy az ellenzék ne tudjon szabadon kormányozni. Így hát a Stop Orbán! a helyes feltevés.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
és a ma regnáló az 5* lenne ? röhelyes, bohózat orbán és a zsenijei miért nem erről irtok ?a másikat alázni könnyebb? ja.osztogattok? fosztogattok? és a másikat vádoljátok???
hát sötét a világunk. .a kiscserkész posztolt ahol tud segít?én magam szoktam felvinni az enyémeket légy résen : ( ez is a jelmondatuk volt)
Emmersson71
A jobb oldal vezetője ( vezénylő tábornoka) pedig Orbán. És?!
solidedge
Gyurcsány arra hívta fel a figyelmet, hogy Orbán veresége után a Fidesz által beoltott csőcselék megint törni-zúzni fog. Mivel a gazdaság nagy része szintén a Fidesz éra által lett kisajátítva, ők is minden el fognak követni, hogy az ellenzék ne tudjon szabadon kormányozni. Így hát a Stop Orbán! a helyes feltevés.
csak úgy....
@Clavigo: ez mindíg itt van csak más néven! :)
verőce21
A Gyurcsány klán könyörögjön a Teremtőhöz, hogy ne legyen erőszak, mert akkor elkerülhetetlenül a Ceausescu házaspár sorsára jutnának! 

Fletó teljes mértékben alkalmatlan volt! Romba döntötte az országot, eladósította, kiárusította, ellopták az ország felét, százezreket tettek munkanélkülivé!
Ellopták a pártüdülőt, vörösiszappal árasztották el Kolontárt és környékét! 2006-ban Gyurcsány a békésen tiltakozó emberekre vezényelte a rendőrséget, kardlapoztak, emberek szemeit lövették ki, rugdostak össze embereket...!
csak úgy....
@verőce21: annyira rettegsz,hogy már aludni sem tudsz?
verőce21
@csak úgy...: És te azért távoztál, Romániából, mert féltél, hogy a Ceausescu házaspár sorsára jutsz?
csak úgy....
@verőce21: gyerekes vagy farkaskoma! nem találtad a cumidat és azért nem tudtál aludni?
egész éjjel gyurcsányék jártak a buta buksidba és féltél a vasórrú ferkótól?
ez a románia a beteges képzeleted szülötte?
Clavigo
@verőce21: Megint kiszöktél a " muszáj-dzsekiből ",,gyagyás ?
Emmersson71
@verőce21: "A Gyurcsány klán könyörögjön a Teremtőhöz, hogy ne legyen erőszak, mert akkor elkerülhetetlenül a Ceausescu házaspár sorsára jutnának!"

Megint nem fejezted be a mondatodat!
Helyesen: A Gyurcsány klán könyörögjön a Teremtőhöz, hogy ne legyen erőszak, mert akkor elkerülhetetlenül a Ceausescu házaspár sorsára jutnának Orbánék!
verőce21
@csak úgy...: Korán volt dolgom, a repülőtérre mentem...

De megnyugtatlak Sunyi Sanyi, a magadfajta hazaárulókat ott is megvetik, ugyanaz a sors vár...!
verőce21
@Shikari: És színtiszta román...!
Sosem tanult magyar helyesírást, csak hallásból tudja azt a ~60 szót, amit használ magyarul...!
csak úgy....
@verőce21: hajnalban,még a sötétség leple alatt szoktál kijárni hajrá röpcsizni,hogy ne röhögjenek ki? :) csökönyös vagy csacsi ezzel a hazaárulózással,de elnézem neked te vén szamár! :) te néha nem tudod,hogy miket dumálsz és ezzel így van a szívbéli kollégád is,a @Shikari: tibi tanár úr!
csak úgy....
@Shikari: @verőce21: dugtatok már vagy most kezdödött a kapcsolatotok? :)
tibcsi is volt veled röpcsizni ? :)
gina
@Shikari: PROLI vagy és maradsz is bocskoros cigány
gina
@Shikari: hahahhahah nem tetszik az igazság sz@r kis bocskoros
gina
Origo a legmocskosabb fidesz moslék, nagyon szavahihető OV szennylapja olyan mint maga a zsiros moslék
csak úgy....
@Shikari: tanár úr létedre piszokúl nagy bunkó vagy tibim! :)

Egyszer volt egy nagy csoda,
neve: birka-iskola.
Ki nem szólt, csak bégetett,
az kapott dicséretet.

Ki oda se ballagott,
még jutalmat is kapott,
így hát egy se ment oda,
meg is szűnt az iskola.

tehát ezért nem melózol mostanában tanár úr,- megszünt az állásod!:)
mindent értek tibim..
kereső
Na, mit is tartott emlitésre méltónak GYF "háborús" beszédéből kiemelni a HVG?Hol van ez ahhoz, amit orbán mondott 2018 március 15.-én: " Elégtételt veszünk..."mindenki emlékszik, hogy gyakorlatilag megfenyegette mindazokat, akik nem rá szavaznak.

"A volt miniszterelnök a haza motívumára építette beszédét: szerinte Magyarország csak a szó hétköznapi és nemzetközi jogi értelmében ország, az emberek azonban nem tudják kényelmesen, otthon érezni magukat sem itthon, sem Európában. Éppen ezért szerinte „a választás kormányváltás, a kormányzás pedig rendszerváltás” lesz, és „hazát kell teremteni Magyarországon”. Úgy látja, ebben a folyamatban a Fidesz mindenhol a legaljasabb módon fogja megpróbálni elgáncsolni őket: a DK-s jelölteket hazugságok tömkelegével mocskolják majd be, személyesen pedig pláne a legrosszabbra készül, de ennek ellenére „háborúba kell menni, mert ez a harc fogja elhozni a békét”.

A Fidesz üzeneteire és személyiségére kitérve azt monda, a „Stop Gyurcsány! mottó azt mutatja, hogy egy KRESZ-tábla intellektuális mélységével azonosítják magukat a kormányban”, és kifigurázta azokat a politikusokat is, akik „kiválasztottnak látják magukat”. Gyurcsány szerint a Fidesz-korszak után

alacsony a mérce, mert ennél csak tisztességesebbek, hazafiabbak, európaiabbak és emberebbek lehetnek."
kereső
Micsoda "innováció" a fideSS részéről ez a stop! petició- 11 év kétharmados kormányzás után, és 12 évvel Gyurcsány lemondása után.
kereső
Nem tudom mi bántja a fideSS-t ebből a beszédből? Talán ez?:
"alacsony a mérce, mert ennél csak tisztességesebbek, hazafiabbak, európaiabbak és emberebbek lehetnek."
Yoda69
Kell róla beszelni, mert lattuk mit muvelt a fideSS 2002-ben es 2006-ban. Képesek az utcara vinni a csocseleket, ha veszitenek, hogy ismet langba boritsak a varost.
gina
@Shikari: A stilus az ember de te ember sem vagy.,, sem stilusod sincs pávián segg ///

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.