Augusztus első három hetében több mint 500 ezer Covid-fertőzött gyereket regisztráltak Amerikában – közölte az amerikai gyerekgyógyászati akadémia. Az utolsó vizsgált héten, augusztus 19 és 26 között történt a legtöbb pozitív teszt, 203 ezer. Ez ijesztő ütemű növekedést mutat: júniusban ez a heti adat 8500 körül volt.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@division: : Sajnos a delta a fiatalabb korosztályra, sőt gyerekekre veszélyes. Nem maga fertőzés, mert azt a fiatal szervezet látszólag legyőzi, de a hosszú távú szövődmények néha visszafordíthatatlan kárt okoznak a szervezetben. Elsősorban légzőszervi, szív és vese problémák jelentkeznek.
division
@Nessy: Igen, és azt nem fogja még fel mindenki sajnos, hogy a súlyosabb szövődmények kivédését célozzák meg a vakcina, pont mint az influenza esetében. A család meg csak úgy tud védekezni, ha ők is beoltatják magukat, hiszen az oltott is fertőzhet, és ha a gyerek nem is lesz tünetes beteg, továbbadhatja nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.