Orbán Viktor kirekesztő politikája ellenében a pápa sem tudja megtartani Magyarországot kereszténynek. A kommunikációs sutaságokról kesergett Madocsai Bea, a magyarországi katolikus rádió és televízió szerkesztő-műsorvezetője az EWTN világhálózat részeként működő, a magyarországi katolikus…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Őszentsége Putyint vagy Merkelt idézte?

Talán sohasem tudjuk meg, azonban bárki is mondta, azt azért biztosan nem, hogy orbán megteheti

Sokakat ingerelnek elmélkedésre Őszentsége rövid látogatása során elhangzott – sőt mint tudjuk még a majdnem biztosan el nem hangzottak is (miközben ezt írtam hallom, hogy az m1-en még ki is színezték Tömjény Sónyi baromságait) – mondatok.
Egyes beszámolók szerint – egyesek szerint Putyint, még mások szerint Merket idézve - a minapi „Véget kell vetni annak a felelőtlen gyakorlatnak, hogy kívülről avatkozzanak be más országok ügyeibe, hogy aztán az ott élő népek hagyományait figyelmen kívül hagyva építsenek demokráciát. ” gondolatát is újra fogalmazta: „az erőseknek nincs joguk ahhoz, hogy saját értékrendjüket rákényszerítsék a gyengébbekre!”
Nos nem tudom, hogy kit idézett, s hogy egyáltalán mondott-e ilyeneket, de azt igen, hogy nem azt akarta vele kifejezni, hogy „viszont a gyengébbeknek (főleg, ha szellemileg is odatartoznak) joguk lenne arra, hogy saját értékrendjüket rákényszerítsék másokra!”!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.