A fideszes politikus szerint Magyarország nem jöhet ki jól a németországi választásokból.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Navracsics: Meg hát , az európai konzervativizmus... te húzzál a 3,14csába, gerinctelen pondró!
Eladott Ország
Orbán Viktor, Matteo Salvini és Mateusz Morawiecki Budapesten találkozott nemrégiben, hogy megbeszéljék, milyen jövője lehet a pártjaik összefogásának Európában. A három szélsőjobboldali, magukat kereszténynek és konzervatívnak beállító politikus úgy hiszi, hogy elhozhatja Európa reneszánszát, ezért az új mozgalmukat is eként, európai reneszánszként emlegetik. Ez már csak azért is érdekes szóhasználat, mert ha megnézzük a reneszánsz történelmi jelentését, akkor a következőket találhatjuk ezzel kapcsolatban: A művelődési újjászületés korszaka az európai történelemben a 15. század elejétől kezdve. Elsősorban az élet szépségét, a természethez, az emberi élethez visszatérést hirdette, az előtte uralkodó vallásos szemlélettel szemben. Viszont mint tudjuk, mindhárom politikus arról is nevezetes, hogy boldogan tömik ki az egyházakat szívességekért cserébe.
Eladott Ország
Navracsicska, ebben benne van az egész lény, mert ezt embernek nevezni sértés mindannyiunkra nézve. Néhány esetben elárulta magát, hogy nem ért egyet a fidesszel, és ennek ellenére mindig kiállt a fidesz mellett, mert mennyit keresne, ha nem nekik dolgozna. Ez is eladná az anyját is pár forintért, vagy megb@szná, valami olyat tudnak róla fideszék, amivel a markukban tartják, ezt az embernek nem nevezhető genyóládát. Egyik sem jobb a másiknál. Sz@r lény ez is mint a többi.
Navracsics Tibor – aki uniós biztos is volt, és nem is ugyanannyi idő alatt végezte el az egyetemet, mint Deutsch, pláne nem úgy, mint Kósa – az egységsugarú internetes troll érvkészletével felszerelkezve büszkén beszél lényegében arról, hogy mivel még van nem kézivezérelt kormánypropagandában utazó felület (hogy hányat taposott el a NER, arról elfelejtett megemlékezni a nagytudású, emberarcú kultúrember), ahol lehet panaszkodni reggeltől estig, ez cáfolhatatlan bizonyítéka annak, hogy szabad a magyar média, még annál is lesújtóbb, mint a fidesz esetleges néppárti visszatéréséről előadott lázas víziója.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.