Az amerikai külügyminiszter szerint semmi különbség nem lett volna a végkimenetelben, ha tovább maradnak az amerikai erők.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
értem..tehát az USA hadseregét kiűzi 70-80 ezer strandpapucsos, AK-47-est lóbáló analfabéta...ez még viccnek is rossz...ez az eredmény,ha humánusan akarsz harcolni az állatok ellen..én azzal az állománnyal, eszközparkkal pár hét alatt megoldottam volna...
csak úgy....
@Pálinkás Pál: gerilla háborút nem lehet megnyerni,ezt tudnod kéne..
Pálinkás Pál
@csak úgy...: megint okoskodsz...humánusan nem, ezt írtam...de lerombolsz mindet,nem lesz gerilla...a világ afelé tart, el lehet majd felejteni a libsi ideológiát..
fűre lépni szabad
Biden teljesen jól - a lehető legjobban oldotta meg, minimalizálva a veszteségeket.
Képzeld el, hogy az adócsaló, Ku-Klux-Klan populista-náci Trump, aki képes lett volna polgárháborút kirobbantatni (amerikaiak öltek volna amerikaiakat gyűlöletből) mit... milyen horrort művelt volna!
Csak a hülyék éltetnek egy állatot - mert Trump, egy állat!
csak úgy....
@Pálinkás Pál: háborúkkal már sokszor próbálkozott az ember, mire ment vele!?
csak azért nagy a szád mert tudod,hogy ebben az esetben téged nem fenyeget közvetlen veszély! neked az agyadra ment a covidos privát háborúd...
Pálinkás Pál
@csak úgy...: nem...nekem ti mentetek az agyamra...gyenge, ostoba emberkék vagytok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.