Magyar Nemzet Polgári napilap és hírportál - POLGÁRI??? AMELY BUTASÁGÁVAL DICSEKSZIK Fél évvel a 2022 tavaszán esedékes francia elnökválasztás előtt „összecsapott” a francia politikában két ellentétes pólust képviselő személy: Jean-Luc Mélenchon, a radikális baloldali Lázadó Franciaország vezetője és Éric Zemmour francia jobboldali esszéista a francia BMF televízió adásában vitázott csütörtök este. A műsorban többek között a bevándorlás, a biztonság és az iszlám kérdéséről vitáztak a meghívottak, továbbá élesen bírálták egymást is: Mélenchon kritizálta Zemmourt „csökevényes Franciaország-víziója” miatt és az írót veszélyesnek nevezte az országra nézve. A baloldali politikus pedig sajnálkozott azon, hogy Éric Zemmour „a jobboldal és a szélsőjobboldal mentora” lett.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez a cikk igencsak jól okadatolja Zsótiék sötétségét, a maga módján versenyben van az ikonikussá dermedt: viktoriánus Robinsonnal is
De a sok sötét baromkodásból is kitüremkedik a tény, hogy félrefordították Éric Zemmour francia jobboldali esszéista bejegyzését: szó sincs "Közép-Európa szíve"-ről, az "L'Europe centrale " ő "la Mitteleuropa" írt. Feltehetőleg tud franciául!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.