Az áldozat La Lloronaként, vagyis a Síróasszony-szellemként próbált ráijeszteni a város lakóira október 15-én. La Llorona egy halott gyermekeit sirató kísértet, és főleg Mexikóban és Latin-Amerikában ismert a mondákból és a népmesékből.

Napi groteszk: szellemnek öltözött – agyonlőtték
Fotó: YouTube (illusztráció)

A gyermekeket La Llorona történetével próbálják meg elriasztani attól, hogy a sötétben egyedül elmászkáljanak, monda szerint az asszony sírásával éjszaka felriasztja az alvó embereket, és a helyiek szerint a nő is ezt tette, amikor azt kiabálta az utcán, hogy “ó, a gyermekeim”.

A 20 és 25 év közötti nő, hogy megviccelje szomszédait, fehér ruhát és fátylat viselve bolyongott a mexikói Naucalpan de Juarez utcáin, azonban tragédiával végződött.

Valaki azonban olyannyira megrémült az asszonytól, hogy több golyóval lelőtte. A rémült lövöldöző elmenekült a helyszínről, miután tüzet nyitott a nőre

– számolt be a The Sun.

A rendőrség nyomozást indított, az áldozat személyazonosságát azonban nem fedték fel, és le sem tartóztattak senkit a lövöldözéssel kapcsolatban.

Forrás: Liner
Címlapkép: YouTube

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Dupla Darwin díjat nekik. A lövöldözőnek is és az idióta nőnek.
Youtube csatornán láttam videókat amin láncfűrészes gyilkosnak és hasonlónak öltözve ijesztgetnek embereket az utcán. Van aki terroristának is beöltözött. Nem igazán értem, hogy nem fogják fel, hogy a saját életükkel játszanak?
jancsipapa
Most legalább tényleg lehet szellem az idiótája...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.