Az ellenzéki előválasztás utolsó napja előtt, péntek délután értékelte a DK szűkebb stábja az addig elért eredményeket. Mint ismert, a miniszterelnök-jelöltségért már csak Dobrev Klára és Márki-Zay Péter van versenyben. A Demokratikus Koalíció megbeszélésén Gyurcsány Ferenc, egykori miniszterelnök, a párt elnöke kijelentette: Soros György állt be Márki-Zay mögé, a hódmezővásárhelyi polgármester ennek köszönheti sikereit. Úgyis fogalmazhatnék, hogy Márki-Zay összeolvadt Sorossal, úgyhogy mától Soros-Zay Györgynek fogom hívni – mondta forrásaink szerint a DK elnöke. Sok minden utalt arra az elmúlt napokban, hogy valójában nem Gyurcsány, hanem Soros embere Márki-Zay: Márki-Zay is járt Amerikában, akárcsak Soros; Márki-Zay beszélt a melegekről, és Soros fia is meleg; nem utolsó sorban pedig Soros Györgynek és Márki-Zaynak is van vagyona, miközben az átlag magyar családnak a hónap végére csak Jakab Péter jut. Forrásunk szerint hamarosan még nyilvánvalóbb lesz az...

(Forrás: hircsarda.hu, durbincs által)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
Mert Ferink tiszta mint a frissen esett hó ? a Bükben ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Virág Árpád: inkább Georgi ? Mert hazajönne a Fiumei sirkert diszpolgár sirhelyére meghalni ? amit Demszky koma adott ?
durbincs
@justhpeter:Nagy barna bér-csigaként maga hogy éli meg : "A Békemeneten 300 ezren, a Moslék gyűlésén 3 ezren voltak" !
justhpeter
@durbincs: A birkameneten ott volt O1G összes szavazója !!!
durbincs
@justhpeter: Nem lehet hogy csak jó mélyen van a bánnyakeccoja ? azon oláhos provincián ? És a kutya se jár arra ? --agyi rottyant ?
durbincs
@Eladott Ország: Nagy barna bér-csigaként maga hogy éli meg : "A Békemeneten 600 ezren, a Moslék gyűlésén 3 ezren voltak" ! maga rettenet agyi rottyant ? mint ez a csilletöcskölő pufajkás @Nyírfa: nevű ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.