Hétfőtől olyan intézkedéseket vezetnek be egy osztrák tartományban, amelynek értelmében azok, akik nem oltatták be magukat a koronavírus ellen, csak nagyon indokolt esetben hagyhatják el az otthonukat. A Németországgal és Csehországgal határos Felső-Ausztriában a legalacsonyabb az átoltottság az egész országban, és itt regisztrálták a múlt héten a legtöbb új fertőzöttet is.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@division: bírnád mi, csak álmodozz " az oltatlanok nem hagyhatják el otthonukat kivéve olyan alapvető okokból, mint a munkába járás, az élelmiszervásárlás vagy a testmozgás."...no akkor halljam ez mennyiben gátol bárkit?..
division
@Pálinkás Pál: Elég sok esetben. Nincs szórakozóhely, étterem, mozi, kiállítások, Plázázás, bulizás éjszaka...Ez utóbbi különösen tetszett amikor nálunk is be volt vezetve, csend volt minden éjszaka.
division
@Pálinkás Pál: 3 napja voltam kényszerűségből az SZTK - ban 1,5 órát, ott ugye mindenkin van maszk, de aztán be kellett mennem 3 bevásárlóközpontba is, most kapar a torkom kicsit. Nagy eséllyel valamelyik maszk nélküli oltatlan faszkalap átadhatott valamit, de az oltásnak és a maszknak köszönhetően remélhetőleg ennyi is marad. Még mindig képtelen az a sok tahó felvenni azt a maszkot arra a fél órára legalább, ha már be nem oltatják magukat. Nem kell kötelezővé tenni az oltást nálunk sem, csak éppen kitiltani őket minden zárt helyről.
Pálinkás Pál
@division: te mentálisan, agyilag vagy beteg..kicsit szánlak is, mindig attól félsz éppen mitől robbansz le..ha gondolod priviben küldök csúcs pszichiáter elérhetőséget..,családod hogy bírja?...mondtam már, ha tiltást akarsz, és bekattan a normálisabbja, éhen haltok...a nyuggerek meg az oltott birkák nem termelik meg a betevőt...
division
@Pálinkás Pál: Nem akarok tiltást, elég ha nem engedik be őket zárt helyekre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.