Az Egyesült Államokban csütörtökön került boltokba a Vuity nevű készítmény, amely a gyártó szerint forradalmi áttörést hozhat az éles látás visszaállításában. Az amerikai élelmiszer- és gyógyszerfelügyelet (FDA) által októberben jóváhagyott Vuity a presbyopiával kapcsolatos problémákat orvosolja, mégpedig olyan hatékonysággal, hogy a gyártó Allergan szerint akár teljesen le is válthatja az olvasószemüvegeket. Ez ugyan nem valószínű, hogy bekövetkezik, hiszen a CBS News tudósítása szerint a gyógyszerből jelenleg a harminc napra elegendő adag 80 dollárba, vagyis több mint 25 ezer forintba kerül, ugyanakkor a klinikai tesztek alapján az egyértelműnek tűnik, hogy a készítmény valóban olyan hatásos, ahogy a gyártó állítja.

Forrás: raketa.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
"...a Vuity nevű készítmény,"
szoval Tvrtko is benne van a züzletben
Nessy
Miután a presbyopia az időskor problémája, nem hiszem, hogy egyhamar nálunk megjelenne tb támogatással, vagy anélkül. Nem gondolom hogy a kisnyugdíjasok rohannának megvenni.
Emmersson71
@Nessy: Még drága. De úgy tűnik, működhet...
Később megfizethető lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.