Úgy néz ki, hogy az Orbán-kormány áprilisig egyetlen fillért sem lát a gazdasági újjáépítési csomagból. Lapszemle. Szabad szemmel: befolyásolja-e az EU a magyar választásokat? BELFÖLD SZABAD SZEMMEL Úgy néz ki, hogy az Orbán-kormány áprilisig egyetlen fillért sem lát a gazdasági újjáépítési csomagból. Lapszemle. Szelestey Lajos

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez tényleg egy nagyon jó kérdés,

persze nem, pontosabban nem csak, úgy ahogy azt a Népszavában a „Lapszemle. Szabad szemmel: befolyásolja-e az EU a magyar választásokat?” összeállítás sugallja.

Hogyan, mennyire, eléggé vagy túlságosan, honnan nézvést, miért, etc. sőt ha igen, akkor miért nem … sorjázhatnának a kérdések. S joggal, sőt indokkal. S azt kell mondjam, ez a sokszínűség akkor is fennáll, ha józan ésszel közelítünk a témához, de méginkább ha az orbáni bornírt propaganda és az azáltal fűtött köz-baromság oldaláról vizsgáljuk.
Persze a helyzet megítélésében meghatározó szerepe van a Regnum Victoricum-nak. Kancsi-mancsi szokásos szem- és fül-tanukkal való elmélkedések alapján elvégzett vizsgálatai kimutatták, hogy kétségtelen tény (legalább is elfogadott fáma), hogy:
„ Szent István király a halála előtti napon, vagyis 1038. augusztus 14-én Székesfehérvárott a Szent Koronát és az országot Szűz Máriának ajánlotta föl.”
nos ennek persze van egy titkos – de Kancsi-mancsi által feltárt – záradéka is. Ami arról szól, hogy megőrzésre! Őrizze meg míg eljő.. na nem a jeges, s főleg nem a tejes-ember. Hogy kinek? Nos ilyen az élet: egy csúnya, kövér és buta törpének! =))
RonaGyuri
a cenzor ezt nem engedte:
nepszava.hu/3140894_keszulunk

számos idevágó gondolat is van benne, pl.:
az Orbán-kabinet ismét megmutatta, hogyan gondolkodik a hatalomról, illetve a hatalma alá vetett emberekről. A járványhelyzetből adódó politikai hasznot haladéktalanul kimaxolta, a vírus – azon belül is az új, sokkal fertőzőbb vírusvariáns – feltartóztatásért viszont nem tett semmit.
RonaGyuri
@sgl: a példa majdnem jó, de tegyük hozzá, hogy közben elkezdte mocskolni az adományozót, hogy nem igazi férfi, egy pipogya fráter, aki még arra sem képes, hogy jól megverje a feleségét! =))
K-2SO
@sgl: Szemet szemért, baszogatást baszogatásért

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.