Frode Caspersen dán szobrász-képzőművész a 2012-es londoni olimpia ellen tiltakozik a homoszexuális építménnyel. "Az építmény az elérhetetlen iránti szüntelen vágyakozásunkat fejezi ki, azokról a vágyakról szól, amelyek már születésükkor halálra vannak ítélve. " – foglalta össze a saját neméhez vonzódó hím épület lényegét Caspersen. Az esemény megnyitóján Semjén Zsolt (aki azonos a KDNP-s politikussal) elmondta, régóta várt a világ arra, hogy valaki ilyen erőteljesen fejezze ki ellenérzéseit egy sporteseménnyel kapcsolatban. Caspersennek egyébként nem ez az első kísérletező jellegű vállalkozása. Tavaly a labdarúgó világbajnokság ellen tiltakozott egy leszbikus pontonhíd felállításával Párizsban, ám akkor a rendőrség akadályozta meg az akciót. A piramis hivatalos megnyitója után Egyiptom bekérette koppenhágai nagykövetét és gazdasági szankciókat helyezett kilátásba Dánia ellen.

Forrás: hircsarda.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@durbincs: Te vagy a zárókő a buzipiramison, te ócska bányabuzi :P
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Meszy: @bakcsubakka: @bakcsubakka: @Istenakinincsen: @Istenakinincsen:mert maga tudja miből lesz a patkány ?
durbincs
@Nessy: @jesz: @surdilloFUJT: @Horizont: Ha magukat is igy fizetnék ? mint ezt az odvast ? mekkora lenne a pofájuk ?
durbincs
@Eladott Ország: ez má olyan ütődött cibere mint csak maga ? nem ? @Eladott Ország: ? + 1@kula: @bakcsubakka: @Pági: @Havanagi: @CsipkeRózsa: ?
durbincs
@Eladott Ország: mert amit megtett maga ? a pirulákra ? az 1 Saga ?
durbincs
@Eladott Ország: A maga szines pirulái mellet ? Bagatel mi ? @Eladott Ország: ?
durbincs
@bakcsubakka: Azt maga +mijjen drogot szív?adott ennek @elmúlt karácsonyok szelleme:nevű Csilletöcskölő komájának ?+ ez a @RonaGyuri: is kapott belőle ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.