Egy férfit őrizetbe vettek a rendőrök.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Nem olvasok indexet mert erősen buzulnak.
Sámannus
@Nyírfa: Fémzárolt vetőmagot ültethet bárki, csak meg kell tartani a bizonyítékot két évig. Má gondoltam rá én is hogy termelek, persze egészen más okból. Állítólag a kender az egyik legkörnyezetbarátabb ipari alapanyag. Elképesztő mértékben helyettesítheti a fától kezdve a műanyagokig , és gyógyszer alapanyagokig sok mindent. No és persze kismértékben szórakoztat is, aki nem tudja mitől van feldobva, talán annak még jobban is használ. Emléxem egy műtétem alkalmából kaptam én is. Utólag amikor meséltem az ismerősöknek milyen vidám voltam, madarat lehetett volna velem fogatni. Éber állapotban szedték ki ugyanis az orrüregből a kinövéseket, egy egész vesetállal. Külső szemlélő ettől rosszul szokott lenni.
Nyírfa
@Sámannus: A kender régen nem a THC-ről volt nevezetes, hanem az ipari felhasználásáról.
Kipróbáltam a CBD-olajat, olyan türelmes lettem tőle, hogy még Orbán sem tudott felbosszantani, csakhogy híztam néhány kilót, ami miatt abbahagytam.
Ez az orrüregi dolog még olvasva is riasztó, a bölcsességfogam kihúzására emlékeztet, ami egy rémálom volt. Nekem is jól jött volna egy kis vidámító anyag. :)
Sámannus
@Nyírfa: Természetesen kellő érzéstelenítés is volt, ez csak bátorítónak kellett:))
Nyírfa
@Sámannus: Gondoltam. :)
Még fiatalasszony voltam, amikor kivették a bölcsességfogam, iszonyú volt, mintha az agyamat kalapálták volna. Ráadásul nem akarta megadni magát, és nem kaptam semmit az érzéstelenítőn kívül, ami jobb kedvre derített volna.
Legalább kárpótolna az élet minket azzal a lehetőséggel, hogy újra nőnek. Kipotyogott, kivésték? Sebaj, van másik! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.