Azt fölösleges lenne felvetni, hogy a főpolgármesternek nem erőssége a KRESZ, de úgy tűnik, hogy vagy a sofőrje sem áll a helyzet magaslatán, vagy úgy gondolták senkinek nem tűnik fel, ha beparkolnak egy mozgássérültek részére fenntartott helyre. Az esetről a Ripost egyik olvasója készített felvételt. A Ripost egyik olvasója juttatott el a portál szerkesztőségébe egy […]

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
@percsi: mert ez maguk szokása bányás ? ,+ térdig gumicsizmába tűrve a barikák hátsolábát ? karámok rémei ? mint [email protected]+: @teuton: @Emmersson71: @RonaGyuri: @kissé felnőttem: @Horizont: @Néro: ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Kula .: Ez van ? ha kulából akarnak várat építeni ? mint ez a @kissé felnőttem: nevű ? a Csilletöcskölő kecskés ? Zseni ?+@Istenakinincsen: @Clavigo: @koszpeko: @Emmersson71: @justhpeter: @human: @Eladott Ország: @Lepényleső: ?@bakcsubakka: @nezelodo: @percsi: @Katalina62: @Aki Én: @lusta: @Aki Én: @Yoda69: @Nessy: @sgl: ?@csipetke: @RonaGyuri: @CsipkeRózsa:
durbincs
@Nessy: @jesz: @surdilloFUJT: @Horizont: Ha magukat is igy fizetnék ? mint ezt az odvast ? mekkora lenne a pofájuk ?
durbincs
@Eladott Ország: ez má olyan ütődött cibere mint csak maga ? nem ? @Eladott Ország: ? + 1@kula: ?
kulabombaafityiszre
A pesti prosti nagy öregje meg a kommunista rendszerben a seggnyalásért a kommunista belügyminisztériumi kitüntetést kapott amit nagy alázattal át is vett.
durbincs
@Eladott Ország: ez má olyan ütődött cibere mint csak maga ? nem ? @Eladott Ország: ? + 1@kula: @bakcsubakka: @Pági: @Havanagi: @CsipkeRózsa: ?
durbincs
@jesz: akkor ez pont maga +@kissé felnőttem: esélye ? hogy lerakja az éretségit ? 50Iq-val ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.