Márki-Zay Péter kényszeresen azt mondja, ami az adott pillanatban eszébe jut, amit az adott pillanatban jónak, helyesnek vagy éppen viccesnek tart. Ezt már tudjuk. Az is nyilvánvaló, hogy a balos kirakatember súlyosan cezaromán, továbbá olyan elfojtott agresszió van benne, ami egész egyszerűen félelmetes. Az viszont újdonság – legalábbis nekem – , hogy Márki-Zay Péternek messianisztikus küldetéstudata (is) van. Magyarán: messiásnak képzeli magát. Ez viszont most feketén-fehérem kiderült a Londonban nyújtott produkciójából. Lassan teljesen biztos leszek abban, hogy ez a beteg ember odakint, a tengeren túl, rabja lett valamilyen szektának.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
@durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: eszed semmi fogd meg a fejed
odst
Mondja ezt egy fröccsöntött zsidó, aki azt kiabálta Jézus elitélésekor: "Feszítsd meg, feszítsd meg!"

bayer zsolt egy geci zsidó. Csak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.