A Portfilio számolt be arról, hogy folyamatosan szivárognak az ukrán médiában azok a hírszerzési információk, melyek arról szólnak, hogy milyen jövőt szán Oroszország Ukrajnának, ha sikerrel jár az invázió. Arról is szereztek állítólagos információkat, hogy tervezi Oroszország bevenni az ukrán fővárost, Kijevet.

Kiderült milyen jövőt szán Putyin Ukrajnának – mutatjuk a részeteket

Az Ukrajinszka Pravda ukrán magazin az SzBU belbiztonsági szolgálat hírszerzési forrásaira hivatkozva részletesen beszámolt arról, hogy tervezik az oroszok bevenni Kijevet, az ukrán fővárost.

A lap arról ír, hogy első körben Oroszország körülbelül 2000 deszantossal és légi szállítású páncélozott járművekkel be akarja venni valamelyik nagyobb repteret Kijev körül, melyet hídfőállásként használnának a főváros elleni támadáshoz.

Ezzel párhuzamosan különleges műveleti egységekkel szabotálnák Kijev áramellátását, majd provokátorok bevonásával pánikot keltenének a városban. A rendfenntartó szervek válaszadási képességeit kibertámadásokkal gyengítenék.

Közben jelentős erőkkel támadást indítanának határmenti települések ellen, ezzel megpróbálván elcsalni az ukrán haderő fókuszát Kijevről és térségéről.

Ezután megindulna a támadás az elfoglalt reptérről Ukrajna katonai parancsnoksági és civil adminisztrációs épületeinek megszerzéséért.

Az oroszok célja az Ukrajinszka Pravda információi szerint az, hogy

elfogják Ukrajna politikai vezetőit és egy olyan békeszerződést írassanak velük alá, ami kifejezetten hátrányos Ukrajnának és előnyös Oroszországnak.

Arra az esetre, ha a jelenlegi regnáló kormány elmenekül Ukrajnából, az oroszok „bábpolitikusokkal” ratifikáltatnák a békeszerződést.

A békeszerződés az SzBU információi szerint nem törölné el teljes egészében Ukrajnát, ahogy ezt Putyin hétfői beszédéből következtetni lehetett, viszont kettéosztaná az országot „úgy, mint az NSzK-t és az NDK-t.”

Valójában ez a koncepció jobban hasonlít arra a „megoldásra,” melyet a Náci Németország kényszerített rá Franciaországra 1940-ben:

az ország keleti része de facto beolvadna Oroszországba, a nyugati országrészben pedig bábkormány uralkodna tovább.

Az SzBU információi megerősítik azon feltételezéseinket is, hogy az orosz támadás az ország többi részében azért tűnik kevésbé intenzívnek, mert az orosz haderő Kijevre koncentrál, azzal a céllal, hogy lefejezzék az ukrán politikai és katonai vezetést, mely után remélik, hogy az ország nagy része megadja magát.

Forrás: Porfolio

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Na Fitymák Hajrá ! Orosz barátaitok egy ilyennel felkínálna nektek is egy Nagy Lehetőséget. Megalakíthatjátok a Fityma Munkás Örséget lehet 800 ezer tagotok és viheti tovább a a csuti Vörös Törp Putyinos bábkormányát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@Rizikó: Gyáva embernek nincs hazája...
A bátrak harcolnak, a gyávák kussolnak vagy menekülnek. Te pedig beszarnál hasonló helyzetben, nem viccelődnél embertársaink halottainak számával!
Apropó, ugy az orosz az anyanyelved?
Rizikó
@Dr. Proktor: A CIA által választott ukrán vezetés abban érdekel, hogy sok halott legyen. Ezért fegyverezik fel a civileket és buzdítják harcra háborús bűntettet követve el. Lehet a végén szörnyülködve Putyint támadni, mennyi a halott. Àlságos bankár és spekuláns gyilkos csürhe támadása ez a béke ellen.
Minden liberális gyilkos szar, amelyik a halálunkra spekulál! Putyin a józan politikus az Eu rothadt agyú szarháziai mellett.
kissé felnőttem
@durbincs: és te kisaasszonyka miért nem mész harcolj ott ne itt hazudozz meg leócsárolj másokat na ???
kissé felnőttem
@durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: te igen selejt, de még 75 évesen is tőbbet érnék ott mind te. Lakkot meg a feleségem sem használ pláne műt, képzelt napjában többszőt szokott MOSOGATNI ellentétben veled, meg nálunk nem telik ám ilyenekre az csak a TV-és luxus feleségeket illeti ebben az országban hogy KÉPBE legyél.Ja rúzs meg a házban sem meglelhető, De attól tisztálkodni még szoktunk. UKRÁN az nem azonos az általad irt Ukrány-al it te vagy aki orbánnak NYAL. by by.
kissé felnőttem
@durbincs: nem unod még ??@durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs:
kissé felnőttem
na akkor a KGST országként szerepelünk a medve halállistáján Kardos Gábor irása érzületektől mentesen leirja a - z ig mi volt mi van mi várható HÁT nem éppen ideális ami ...vár pl ránk is mert a medve csak a halottat nem bántja a szólás nem biztos hogy ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.