Varsó készen áll arra, hogy áthelyezze az összes Mig-29 vadászgépét a németországi Ramsteinben működő NATO-bázisra, és az Egyesült Államok rendelkezésére bocsássa őket – olvasható a Zbigniew Rau lengyel külügyminiszter által jegyzett keddi közleményben.

Háború: Varsó készen áll, hogy Ramsteinbe küljde a vadászgépeit

Fotó: Thomas KAROL / US AIR FORCE / AFP

A lengyel külügyi tárca honlapján elérhető közlemény szerint Varsó egyúttal azt kéri az Egyesült Államoktól, hogy az átadandó vadászgépekhez hasonló képességű repülőket szállítsanak Lengyelországnak. A közleményt azt követően adták ki, hogy Antony Blinken amerikai külügyminiszter vasárnap Moldovában kijelentette: Washington gondolkodik azon, hogy megállapodna Lengyelországgal harci gépek odaszállításáról arra az esetre, ha Varsó úgy döntene: Ukrajnának ad át gépeket.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
érdekes,hogy a begyöpösödött konzervatív,hüle lengyel politikusok is gyorsabban reagálnak dolgokra,mint a megfáradt,de a harácsolásban mindíg jeleskedö " kolostor malac" ..
Gazella
Nah kis mitugrasz pavatancos golyoallomellenyes kurafis zsirhajunk mit ajanl fel Ukrajnanak?? :D a lengyelek gyorsabbak mint a pávatáncos zsirháj
troppauerhumer
Petya egyre hülyébb -a meteorológiai jelentéssel szólva -a sokévi FideSS átlagnál,eddig is mi a emberek fizettük meg a rizsacsöki gáz-villany,víz stb...blöff -minekelőtte felvittétek a gáz árát,abból csökkentettétek a harmadát -a cégeknek,szolgáltatóknak nem jár kedvezmény,naná,hogy áthárítják-a sok adóban ,elvonásokban ,járulékokban ,a 27%-os ÁFÁ-ban ,az inflációban,a sz.r forintban,te rohadék a te és FideSSmaffiád medencefűtését.a villáitok,kastélyaitok fűtését,áramát,vizét is a kisemberek fizetik meg.A GÁZPROM már ötszörösére emelte a"baráti"árat,mi magyarok és az orosz gázt használók finanszírozzuk Putyin Ukrajna elleni agresszióját putyinfelsz.pók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.