Volodimir Zelenszkij hajnalban újabb videót tett közzé.

Volodimir Zelenszkij: Ukrajna nem bocsát meg, Ukrajna nem felejt

Fotó: Facebook

Tudatta, az orosz megszállók nem tudják Ukrajnát meghódítani, nincs bennük ahhoz elég erő, hogy az ukrán szellemet megtörjék – írja a 24.hu.

Azt mondta, továbbra is harcolni kell, a legnagyobb sebeket kell okozni az ellenségnek, akiknek hiába van sok fegyverük, mert az ukránok a szabadságukért, a túlélésükért harcolnak a betolakodók ellen.

Zelenszkij szerint a háborúval elvágta magát a világtól Oroszország, ahol a szegénység és az erőszak fog uralkodni, és ahonnan elmenekül, aki csak tud.

Oroszország elveszíti az eszét. Elveszíti a tehetségeit, a pénzét.

Azt mondta, nem szabad alábecsülni a fenyegetést, eltúlozni az eredményeket, ahogy Moszkva teszi. Egész Ukrajnában minden nap és minden éjjel keresni kell a módot, hogy a legnagyobb kárt okozhassák az ellenségnek és visszaszerezzék azt, ami az övék. Mindenkinek tudnia kell, megszállóknak, oroszbarátoknak, hogy

Ukrajna nem bocsát meg, Ukrajna nem felejt.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: Facebook

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Nem lehet, hogy inkább "zongoráznod" kéne?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: ...akkor pl a meggyőződésedet mire alapozod ?...mert ahogy már ennyi éve ismerjük egymást te meg voltál abban is győződve hogy Gyurcsány egy rohadék, majd átgyőződtél hogy nem az hanem szent, meg voltál győződve hogy minden ukrán egy maffiozó aki a magyarok pénzét szipolyozzam most már az a meggyőződésed hogy egy roppantbecsületes nemzet...
...aki az ilyen ökörhúgyos ösvényen akarja megmagyarázni a meggyőződését az maga sem tudja mit akar.
Csizmás Kond
@Horizont: ...felejtesz...de ez a korral jár :)...de az is lehet hogy nem hanem hazudsz...én azt is elhiszem. :)
Csizmás Kond
@Horizont: ...ismerem az ilyen dumár. Amikor megbukott elsők voltatok akik bitót emlegettetek, ..de egy szónak is száz a vége ...nálad az érzés a hozzáállás nem a megygyőződésen mulik hanem hogy mikor kit kell alázni vagy dicsérni..mint akát a hírtévé esetében...ott is egyik nap köpködted és amikor az olgika kezdett gágogni benne az volt a leghitelesebb...licsi locsi...na de ez női vonás és te már nagyon beleérted magad akkor is locsogsz ide oda ha nem ringatnak...és pá...de mint szokott lenni ez csak időszakos.
Csizmás Kond
@Horizont: ...mégegyszer és utoljáta...kétszínű licsilocsi alak vagy..oda húzol ahol remélsz valamit, nincs önálló véleményed csak falkaszellem szerinti amit mondanak azt fújod és szégyenszemre még magadénak is vallod...
Csizmás Kond
@Horizont: ...vélemények és értelmek...de az biztos hogy te a politikai érdemrend fakanál nagydíját megnyernéd.
VESZ-ÉSZ
Sajnos van egy rossz hírem ennek a Zselenszkijnek,(aki amúgy orosz zsidó)az oroszok sem felejtenek és ők sem bocsátanak meg,sajnos mi magyarok ezt jól tudjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.