Benjamin Hall, a Fox News tudósítója Pierre Zakrzewski operatőrrel és Oleksandra Kuvshinova ukrán újságíróval dolgozott, amikor járművüket március 16-án eltalálta az orosz csapatok tüzérségi lövedéke Kijev közelében.

Megszólalt a Fox News stábjának egyetlen túlélője: "Elvesztettem a fél lábamat, a másikon pedig a lábfejemet,  az egyik szememmel már nem látok"

Fotó: Instagram

Zakrzewski és Kuvshinova meghalt a támadásban, Hall súlyos sérüléseket szenvedett, de túlélte. A brit újságíró a támadás óta most először szólalt meg nyilvánosan.

„Összegezve, elvesztettem a fél lábamat, a másikon pedig a lábfejemet. Az egyik karomat most rakják össze, az egyik szememmel már nem látok és a hallásom is tönkrement. De mindent egybevetve, rohadt szerencsésnek érzem magam, hogy itt lehetek”

– mondta.

Oleksandra Kuvshinova 24 éves volt, tanácsadóként, fixerként segítette a Fox News stábjának munkáját. Az 55 éves Pierre Zakrzewskiről azt írják, hogy „a Fox News legendája” volt, 2021-ben kulcsszerepet játszott abban, hogy az amerikaiak afganisztáni kivonulása után a szabadúszó munkatársak és családjaik elhagyhassák az országot.

Forrás: Telex

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ugye, hogy nem nehéz megszeretni az oroszokat! A Putyuli még a ""kedvenceket"" is házhozküldte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.