Az Európai Parlament felszólította a tanácsot és a bizottságot, hogy tegyen többet az uniós értékek magyarországi és lengyelországi romlása ellen. Egyúttal a jogállamisági szabályok betartásától tennék függővé a magyar és a lengyel helyreállítási tervek jóváhagyását. A témával kapcsolatos vitában egyértelműen kiderült, hogy a magyarországi korrupció miatt nem érkezik több uniós forrás – és amíg a helyzet nem javul, nem is fog.

Forrás: szabadeuropa.hu
Feltöltő: Eladott Ország
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orbán: A jogállamisági per elvesztése valójában győzelem. "Hiába utasította el az Európai Unió Bírósága Magyarország és Lengyelország panaszát az ellen, hogy jogállamisági feltételekhez kössék az uniós pénzek kifizetését, az indoklásból kiderül, hogy valójában nyertünk – mondta Orbán Viktor miniszterelnök. Ennek megfelelően azzal számolnak, hogy az eddig visszatartott pénzek is beérkeznek. Ember legyen a talpán aki érti Orbán Viktor észjárását. Evvel ha felmossák a padlót, vagy elverik mint a kétfenekű dobot,, akkor is győzött! Eszméletlen egy ember. Még a végén kiderül hogy pont így akarta. Nem vesztésben, hanem nyerésben vagyunk – értékelte a napokban kihirdetett ítéletet" . A miniszterelnöknek legalább önteltségből nincs hiánya, csak anyagiakban, "szegény" vagyontalan!
Anyám borogass! És ez az agyhalott még mindig Magyarország miniszterelnöke! Ez egy orvosi eset, sajnos azért tartunk ott ahol vagyunk, mert ilyen gondolkodású vezetőink vannak. Ez iszonyú.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274224978_2023133134558077_6356208121733922568_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-6&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=F8yQCxOH-vEAX-3iRt2&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_WMqremjxLoM-jZ0IwfTOWqI8Cy-Y9eQB9fURPoDFNMg&oe=627D14B1
Mi nem süllyedünk, így úszunk...
c.tenor.com/dRQMwkMSytYAAAAd/tenor.gif

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.