Egy ponton túl nem oldja meg a dolgot sem a szén-dioxid-kibocsátás visszafogása, sem más. A Föld bolygó katasztrofálisan túlnépesedett. A legjobb forgatókönyv az, amiben az emberiség képes korlátozni a szén-dioxid-kibocsátást. Ebben a földi klíma stabilizálódik egy magasabb hőmérsékleten, ez eléggé rossz az embereknek, előfordulnak extrém események, sőt tovább emeli a tengerek szintjét is, de legalább stabil és ismétlődő mintázatokat mutat. A rosszabb forgatókönyvekben a rendszer teljes káoszba süllyed, egyensúlyi pont és ismétlődő időjárási jelenségek nélkül. Az évszakok évtizedről évtizedre (de akár évről évre) átrendeződnek. Egyes éveket váratlan szélsőséges időjárás jellemez majd, más évek teljesen eseménytelenek lesznek. A Föld átlaghőmérsékletében vad változások következhetnek be, hideg és forró időszakok váltogathatják egymást, gyakorlatilag megállapíthatatlan lesz, hogy merre tart a klíma. A legaggasztóbb, hogy egy bizonyos hőmérséklet felett belép egy visszacsatolás,...

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Jogos. Csak ezzel elkéstünk.
Még valami nem véletlen, hogy laborok gyártják a különböző virus fajtákat az emberiség kiirtására.( Kevesebb ember legyen a földön)
Peller Anikó
@Gazella: Még csak a szárnyaikat próbálgatják.

EBE: 8 milliárd fölé nem nőhet az emberiség létszáma, mert közbeavatkoznak.

A jelenlegi állás? 7 950 000 000

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.