A berlini kormány szerint az állam bevételei nem nőhetnek az állampolgárok kárára. Németországban sokakkal megtörtént, hogy az infláció miatt fizetésemelést kaptak, amivel felsőbb adósávba léptek. A fizetések reálértéke így nem növekedett, miközben az emberek több adót fizetnek. A pénzügyminiszter szerint ezt fel kell számolni. Emellett a családtámogatások emelését tartalmazza a javaslat. A Lindner által ismertetett kalkulációk szerint

Forrás: 444.hu
Feltöltő: csak úgy....
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
"48 millió adófizető helyzetén lehet javítani, nettó jövedelmük az idén átlagosan 193 euróval emelkedne. " -vannak akiknek nem csak a pofájuk jár péntekenkét! :)
"Németországban júliusban 7,5 százalékos inflációt mértek." -magyarországon mennyit is?
drrotf
A cikk első mondatában leírt német elvet a magyar kormány is átvehetné. Nőttek az ÁFA adóbevételek, csökkenthetné az állam az adó mértékét.Ezt az egyszerű, németeknél alkalmazott elvet javaslom a kormánynak ,hogy valósítsa meg!
CsipkeRózsa
Orbán az adócsökkentésről nem olvas, nem hall, nem kérdez! Főleg pedig gonosz, leszarja a jónépet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.