Az Egyesült Királyság gyógyszer- és egészségügyi termékeket szabályozó hatósága azután engedélyezte az új vakcinát, hogy az a 437 emberen végzett kísérletek eredményei szerint biztonságos, és jobb immunvédelmet nyújt az újabb változatokkal szemben. Az új vakcinát kapott emberek esetében a vírushoz tapadó és azt hatástalanító antitestek száma magasabb volt. A Moderna a következő hetekben szállíthatja az új vakcinát, de hogy azt pontosan kik kaphatják meg, még nem jelentették be.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Pálinkás Pál: Az egy dolog, hogy te a covid előtt azt sem tudtad, ki az a Karikó Katalin. Én igen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@VASTAGBŐR: Az én rokonomnak vannak előadásai a neten is, Amerikában is elismert szakember, a te szomszédaid is ilyenek? Én mindent tudok bizonyítani róluk és akár magamról is, te is? Amúgy ezt bírom a legjobban: "amikor már a végzett gyógyszerészt és patikust olvasom milyen mellékhatások kínozzák és a gyógynövényes csoportba természetgyógyász lehetőségeket keres"
Ki az a patikus? Hol a bizonyíték, a megdönthetetlen, ami alátámasztja, hogy az oltás okozta a problémáját? A természetgyógyászatot meg jobb ha hagyjuk, kuruzslókról nincs kedvem társalogni. Ja, és nem tudom tudod e, hogy egy gyógynövénytől is meg lehet halni? Azzal sem vagy tisztában, hogy a covid milyen folyamatokat indít el egy szervezetben, milyen hatást gyakorol a tüdőre, stb. Anthrax (helyesen leírva) spóra, hát persze...Az ilyen tévhit, rémhír terjesztők, konteósok miatt alakul ki majd egy olyan világjárvány, amellyel már tényleg nem lehet mit kezdeni.
VASTAGBŐR
@division: "Hol a bizonyíték, a megdönthetetlen, ami alátámasztja, hogy az oltás okozta a problémáját?

Ha az oltások előtt nem volt semmi baja, azóta tele van neurológiai problémákkal is .. annak az embernek nem fogod beadni hogy semmi köze az oltásnak. Annak sem aki stroke-ot kapott, de semmi baja nem volt előtte. Már megint nem tudom mi ez, amit gondolsz ? Mit gondolsz ezeknek az embereknek ez tévhit átélve és még bizonyítania kell akármit is ?

Közben vered magad ilyen meg olyan elismert emberekre. Anthrax csak egy példa volt a h1n1-re neked finom ízlik, örülsz ha benned van ... én meg megvagyok nélküle ... mert ugye nálatok azóta is tombol a H1N1 is a többivel . Abból is lövethesz egyet havonta. Emlékszel rá mi volt? Nem kell megmagyaráznod mi van a háttérben ..

A különböző toxicitásról meg meg sem bírsz nyekkenni .. ezeket is laborokba mutatták ki .. nem ugyanaz van az üvegben egy címke alatt ? Pedig túlművel barátom te aztán annyi információval rendelkezel, majdhogynem ti találtátok fel a pipettát is .

Linkelj egyet, kíváncsian végignézem hátha "okosodom" milyen egy szupi előadásokat tol az ismerősöd.

Ezeket az eseteket akkor sem magyarázod meg ember, meg ezeket sem .. meg azokat sem amit bemész egy mellékhatás csoportba és elolvasol .. Nektek ez mind konteó ember és burkolóztok a ***gaitokba ..

Mit bizonyítson a patikus is te madár ... plussz olyan dolgokat érez amit előtte nem ..
biokémiai, farmatolológiai, neurológiai, és toxikológiai alátámasztásokra vársz ?

Pár kép hogy eljusson a tudatodig, bér ez is konteó szerinted valószinű. Ez link csak neked 168 óráig él nincsenek hozzá nevek bemehetsz akármelyik csoportba és elolvashatod ... persze hogy semmi köze az oltáshoz.

Éld át inkább ezt te a rokonaiddal, közben okoskodjatok .. ... files.fm/u/n7jegh693
division
@VASTAGBŐR: Már csak mosolygok rajtad és az idióta linkjeiden, szerintem fejezzük be. Érdekes, a gyógyszereket marék számra eszik az emberek, és még csak meg sem fordul a fejükben, hogy bizonyos tünetek azoknak a mellékhatásai is lehetnek, pedig ott aztán rendesen fel vannak sorolva a betegtájékoztatón mennyi mindent okozhatnak. Bezzeg az oltás, na az veszélyes, halálos, stb. A konteós csoportok, mint már írtam nem érdekelnek, na meg bírom az ilyen név nélküli dolgokat. Tisztázzunk valamit azért: Ahogy minden gyógyszernek, az oltásoknak is lehetnek mellékhatásaik, csak éppen ti folyton azokat veszitek elő akiknek mondjuk lett, még akkor is, ha 10 millió beoltottból mondjuk ez tíz embert érintett, az lényegtelen nektek, hogy a többieket megvédte a vírustól és semmilyen mellékhatás nem jelentkezett. Előny és kockázat, tudod. Egyébként meg van az oltási reakció, amit ugyancsak előszeretettel kevertek össze a mellékhatásokkal, pedig a kettő nagyon nem ugyanaz. Fejezzük be mint mondtam, csinálj amit akarsz, belefárad az ember egy idő után a tanulatlan és buta emberekbe, főleg ha az nem a szakterülete amiben próbál okosnak tűnni. Én sem mondom meg egy autószerelőnek, hogy szerintem nem az a baja a kocsimnak mint amit ő lát, és nekem se mondja meg senki, hogy amit én feltaláltam azt másként kellene csinálni, ahogy egy virológusnál, immunológusnál se akarjon okosabb lenni aki mondjuk 12 órát szalag mellett áll. Jó étvágyat, tartsunk innentől szünetet legalább októberig, aztán meglátjuk.
VASTAGBŐR
@division: Én meg rajtad röhögök ember. Épp a példát említem 2009 -óta ugyanúgy megvagyok a H1N1 -nélkül is.
Mint ahogy már számtalan ismerősöm is túl van a kovidon valaki már 2x olyan is aki 3x és oltatlan. Félelmetes ez is. xD

"mellékhatásai is lehetnek, pedig ott aztán rendesen fel vannak sorolva a betegtájékoztatón mennyi mindent okozhatnak"
Ne keverd a gyógyszert azoknak publikus az iratuk is. Van smiley, van cas képlet .. itt mi is publikus a tüskefefehérjén kívül ?

Miért is nem vállal felelősséget a gyártó ? Te igen ?
Magadért. Tehát lődd magad, meg a gyerekeid Téged ez megnyugtat.

Haver én meg csak rajtad röhögök folyamatosan ...
Okos ember vagy .. lődd magad okosan nap mint nap .. ha maradt h1n1 lejárt szavis .. told bele a gyerekeidbe is ..
részemről off a post .. erre már ne is írj ;)
division
@VASTAGBŐR: Oké, legyen a tiéd az utolsó szó, úgyis ez lehet az egyetlen örömöd az életben:-))
VASTAGBŐR
Nyugi nem az egyetlen. Van elég bőven. De ez a beszéd. ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.