Az ukrán erők 50 kilométernyire behatoltak a korábban orosz ellenőrzésű területre. Az ukrán támadás miatt az Izjum városa melletti orosz csapatok egyre inkább elszigetelődnek. Az Euromaidan hírei szerint már Izjum határát is elérték az ukrán csapatok, folyamatosan veszik vissza az ellenőrzést és adják vissza „az ukrán zászlót és védelmet” az embereknek. Az ukrán offenzíva célja az lehet, hogy elvágja az oroszok utánpótlási vonalait Kupjanszk közelében és orosz katonák ezreit Izjumban.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
15:27 Orosz szakértőnket, shikari elvtársat olvasták. Mindig érdemes a szavára hallgatni. Ő volt az, aki megmondta, egy-két nap és az ukránoknak vége, a dicsőséges krasznaja armija lesöpri őket a föld színéről.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
"Oroszország, amely egykor a második legnagyobb haderő volt a bolygón, most a második legnagyobb haderő Ukrajnában" Kac kac vic ces. Nyomorult ruszkik, futás.

www.msn.com/hu-hu/hirek/other/a-m%C3%A1sodik-legnagyobb-hadsereg-ukrajn%C3%A1ban/ar-AA11JuMj
Peller Anikó
A határig kergették vissza az oroszokat az ukrán harcosok. Futás nyomorult állatok.

propeller.hu/szorakozas/3859372-hatarig-kergettek-vissza-oroszokat-ukran-harcosok

Ruszkik haza! Ha tudjátok egyáltalán mi az.
Peller Anikó
Páros lábbal szálltak bele Putyinba a legnagyobb támogatói. Komoly presztízsveszteséget szenvedett az orosz hadsereg, mert az ukrán blitzkrieg olyan váratlanul érte őket, hogy fejvesztett menekülésbe kezdtek. Nagyobb mennyiségű lőszert és katonai eszközt hátrahagyva futva menekültek az orosz határ irányába a katonák. És lopott biciklin.

www.msn.com/hu-hu/hirek/other/p%C3%A1ros-l%C3%A1bbal-sz%C3%A1lltak-bele-putyinba-a-legnagyobb-t%C3%A1mogat%C3%B3i/ar-AA11LSBi
117
Miért nem értik meg ezek az azok, hogy Putyin egész Európát támadta meg Ukrajnával?
Ez ellen védekezni kell, és eddig a lehető legjobban tették! A szankciók igenis (jobban) fájnak az oroszoknak!
Az oroszok nem tudják hol kezdődik Oroszország és hol végződik? Hát most már tudják!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.