A temetésre érkező államfőket arra biztatják, kis delegációval, lehetőleg menetrend szerinti géppel közlekedve érkezzenek, a Westminster Apátságot közös buszokkal (Orbán vezetheti az egyiket, ha ott lesz) közelítsék meg, helikopterrel pedig senki nem érkezhet oda. (Rogán itthon marad) A szervezők a lehető legkisebb delegációt kérik a temetésre érkezőktől: ideális esetben ez a meghívottra és házastársára szűkülne elképzeléseik szerint. Egyben sajnálkozva jegyzik meg azt is, hogy helyszűke miatt mások fogadására nincsen lehetőségük. Ráadásul ezzel csökkenteni lehet a repterek forgalmát és a brit fővárosra leselkedő közlekedési káoszt. Azt kérik, mindenki egy nappal a temetés előtt érkezzen Londonba. Hozzáteszik, a Heathrow repülőtér jelenleg nem fogad magángépeket, így azoknak, akik nem tudnak menetrend szerinti járattal utazni, más London környéki légikikötőt kell választaniuk. A dagi katonai gépe sem szállhat le, ha egyáltalán kap meghívást. Mindenki csak egy kis táskát vihet...

Forrás: infostart.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
"Mindenki csak egy kis táskát vihet magával - ocsmány hátizsák kilőve, a tartalék szotyi a szállodában marad -, az épületbe való belépéskor pedig reptéri stílusú ellenőrzésen kell mindenkinek átesnie. Viktornak kifelé testüreg átvizsgálás is lesz.
Az épületben csendes viselkedést és illendő ruházatot kérnek - vagyis a harmonikás nadrág és a színes nyakkendő nem játszik! - melyen nem szerepelhetnek offenzív vagy politikai szlogenek.
Eladott Ország
Orbán nem kap meghívót, csak egy államfő mehet, mert rengetegen lesznek. Azt kérték, hogy aki tud az menetrendszerinti repülőjárattal utazzon Londonba. Semmi magángép. Ha Katika nem akar menni, akkor megbízhatja a csutit, hogy menjen helyette. Novák az államfö, neki szól a meghívás, persze ha gondolja kinevezheti Orbánt vagy tarajos Petikét is maga helyett, de nem lenne illendő. Katika a pápalátogatós vígözvegy-szettben fogja tiszteletét tenni.
Katika fideszes fülbevalóval menjél! Úgyis csak az ablakot kell lemosnia, a britek úgy tudják, ahhoz nagyon ért.
uploads.disquscdn.com/images/c6bacdd31df412c9b27e6e92408f9d5ae9192c31fb9259a4fc546358163dcfce.png?w=800&h=566
Nincs magàngép, tehát O1G kizárva, nincs saját helikopter, úgyhogy Petike is, ha Katika mégse tud elmenni, nehéz lesz találni embert a kormányban, aki fel mer szállni egy kereskedelmi járatra, meg utána a közös buszra a fél TEK meg kevlár nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.