Kedden közölte a brit külügy, hogy Oroszország, Fehéroroszország és Mianmar képviselőit nem hívják meg II. Erzsébet temetésére. Az előbbi kettőt az Ukrajna elleni agresszió miatt zárták ki – írja a 444.hu.

Az oroszok nem lehetnek ott II. Erzsébet temetésén, mérgükben lenácizták a brit elitet

Fotó: LEON NEAL / POOL / AFP

Ezen az orosz külügy annyira kiborult, hogy a csütörtöki közleményében egyenesen a királynő emlékének meggyalázásával vádolta meg a londoni vezetést, egyeben az ukránokat is lenácizták:

„Mélységesen erkölcstelennek tartjuk azt a brit törekvést, hogy egy olyan nemzeti tragédiát, amely világszerte emberek millióinak szívét érintette meg, geopolitikai célokra használjanak fel, hogy a gyásznapokon leszámoljanak hazánkkal. Ez II. Erzsébet emlékének meggyalázása, akiről köztudott, hogy a második világháború alatt a brit fegyveres erők területvédelmében szolgált a nácik és ukrán kollaboránsaik, S. Bandera és R. Suhevics ellen. Most a brit elit az ő oldalukon áll. Moszkvában pedig megemlékeznek és továbbra is tisztelegnek a győzelemhez hozzájáruló veteránok emléke előtt.”

Forrás: 444.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
A muszka olyan,mint napoleon!A szabadság harcunkat is leverte!A szerencse,hogy 56 emlékét a nemzethy maffia is meggyalázta,már ami a valódi 56 ot érinti!Nem a nyilas terror felidézését!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.